Perbarlsan Kawad KakI BerIrama SMK TTDI Jaya Ini Gmpak HabIs

Dari tarian tular di aplikasi Tik Tok ke perbarisan, pelajar di SMK TTDI Jaya, Shah Alam memiliki bakat dan keunikan mereka tersendiri. Video yang memaparkan pelajar dari sekolah ini membuat perbarisan kawad kaki berirama tular di sosial media baru-baru ini.

Video perbarisan kawad kaki berirama yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter @amyfrznaa sejak dua hari lalu telah meraih lebih 488,000 tontonan. Memuatnaik video tersebut dalam bebenang di Twitternya itu, ternyata ramai yang terhibur dan kagum dengan persembahan mereka.

Foto dari petikan video dikongsikan gadis ini.https:

Difahamkan dalam video perbarisan kawad kaki berirama itu terdiri dari unit beruniform kadet polis, kadet remaja
sekolah (KRS) dan PKBM.

Berikut adalah dua video kawad kaki berirama SMK TTDI Jaya yang dikongsikan olehnya:

Memang sempoi habis pelajar-pelajar ini! Kreatif dalam mengadakan persembahan perbarisan kawad kaki berirama.

Video kawad kaki berirama SMK TTDI Jaya ini juga telah meraih 33,400 retweets dan 35,500 likes. Rata-rata netizen meninggalkan reaksi mereka di ruangan komen seperti berikut:

“Goddamn this is so litt, I wish sekolah aku boleh buat benda ni ahhhahah”

“Dari zaman kegemilangan sis berkawad dulu, TTDI Jaya kalau bab buat formasi ni haihh memang takleh lawan la..Memang gempak jee. Sekolah sis pun buat formasi bodo-bodo je”

“Sumpah ni paling style aku tengok, tolong yang remake tu buat lagi ramai dari ni”

“Jom buat time kawad tahun ni”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : Himpunan cerita lawak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Perbarlsan Kawad KakI BerIrama SMK TTDI Jaya Ini Gmpak HabIs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*