“Mereka Mahir ‘Play Victlm’ Depan Saya” Hanna Nafi Dipelawa Bermadu Dengan Yaya Kuih Bulan

Dua tiga hari ni viral kisah Suhana Hamzah atau mesra dipanggil Hanna yang mendakwa kawan baiknya sendiri yang juga pengusaha kuih bulan, Haziqah Nurul Huda Harun atau Yaya ‘menikamnya dari belakang’.

“Saya tak pernah dipelawa untuk bermadu”

Terbaru, dalam postingnya di facebook semalam Hanna mendakwa yang suaminya tak pernah meminta kebenaran daripadanya untuk memperisterikan Yaya sekaligus menafikan dakwaan suaminya sebelum ini.

Saya juga tidak pernah dipelawa utk bermadu seperti yg didakwa tetapi pengkhinatan ini terbongkar setelah beberapa kali kantoi dan bukti ada dengan saya.”

Jelas Hanna lagi, dia dan suaminya masih belum bercerai namun dia kini dalam proses memfailkan perceraian keranan sudah tidak sanggup dipermainkan.

Malah katanya yaya dan suaminya boleh terus ‘play victim’.

“Ya saya masih belum bercerai tetapi saya dlm proses menfailkan penceraian kerana saya sudah tak sanggup dipermainkan lagi.”

“Saya mengambil tindakan ini setelah perbincangan tidak pernah berakhir dengan baik. Disaat ini ,giliran saya pula untuk memikirkan tentang diri saya sendiri dan anak2 dan MEREKA boleh meneruskan “play victim” .Good Luck.”

Dalam postingnya turut menafikan dakwaan pihak tertentu yang mengaitkan kisah rumah tangganya sebagai ‘marketing’ bagi melariskan perniagaannya.

Perkara itu disangkal keras Hanna.

“Saya bukan terdesak nak buat marketing murahan sebegitu”

“Saya ingin membetulkan tuduhan orang yg mengatakan ini adalah marketing semata mata.Saya bukanlah terdesak utk membuat marketing murahan sebegitu tetapi apa yg saya tulis semalam adalah luahan hati yg tersangat sakit akibat dikhianati tetapi tidak sangka ianya menjadi viral.

Saya memperjelaskan tindakan saya yg membuat status berkenaan adalah keputusan yg saya telah fikir sedalamnya dan apabila kesabaran saya sudah tak tertanggung dek kerana diri saya diperkotak katikkan kekiri dan kekanan,menyebabkan saya mengambil tindakan sedemikian.”

Kerana MEREKA merasakan saya tidak akan berani ,lemah dan akan terus menangis dan meratap,dan MEREKA merasakan saya adalah seorang yg naif yg akan percaya bulat2 dengan penafian2 yg menyakitkan.”

Kalau penulis nak letakkan kat sini panjang sangat, korang boleh baca kat status Hanna kat bawah ni.

Semoga segala masalah mereka dapat diselesaikan secara baik.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Mereka Mahir ‘Play Victlm’ Depan Saya” Hanna Nafi Dipelawa Bermadu Dengan Yaya Kuih Bulan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*