“Pak Abu Dengar..” Kampung Pe0ple Musim Kedua. Ini Ded@h Rashidi Ishak

Sememangnya sebelum drama Kampung People diumumkan berakhir pada rabu lalu, ramai sudah mahukan drama berkenaan disambungkan kepada siri kedua.

Rasanya, peminat drama ini sudah dapat menarik nafas lega apbila Rashidi Ishak selaku pelakon dalam drama berkenaan seperti memberikan bayangan akan ada musim kedua.

Kampung People musim kedua?

Mengelarkan dirinya sebagai Pak Abu iaitu watak Rashidi Ishak dalam Kampung People mengatakan dia mendengar bahawa ada pihak terlibat iaitu penerbit dan stesen sedang mempertimbangkan hal itu.

Dengarnya lagi, musim tersebut akan lagi pecah atau lebih mencuit hati ramai. Namun begitu, dia meminta agar semua mendoakan yang baik-baik selain turut mengharapkan permintaan daripada penonton tersebut didengarkan oleh pihak stesen.

“Haaaa? Betul Ke? Tak tahulah siapa yang bawak cerita ni. Pak Abu dengar pihak penerbit dan pihak stesen sedang mempertimbangkan penerbitan Kampung People musim kedua.”

“Pak Abu juga dengar cerita kali ni lagi pecah! Entahlah, khabar berita je lah. Kita doakan je baik2, moga2 permintaan korang ni didengarkan pihak stesen. Aminnn,” tulisnya menerusi Instagram.

Ternyata khabar daripada pelakon utama drama Kampung People ini membuatkan netizen tidak sabar menantikan namun tidak hanya meminta musim kedua tetap juga mahukan edisi raya.

Reaksi ramai tentang berita berkenaan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber: Instagram

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Pak Abu Dengar..” Kampung Pe0ple Musim Kedua. Ini Ded@h Rashidi Ishak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*