Che Ta Dapat ‘Madu’ ke. Siapa Berani Sond0l Suami Che Ta…

Sekarang memang banyak kita dengar kisah suami diramp4s oleh wanita lain. Baik orang biasa atau pun seIebriti. Sememangnya isu rumah tangga ini agak sensitif terutamanya bagi kaum wanita. Siapalah yang suka berkongsi kasih sayang dan perhatian dari suami kan.

Antara artis yang boleh dikatakan sering ‘berjaga-jaga’ adalah Che Ta. Suami Che Ta pun muda, handsome lagi pasti ramai yang tengah cuba nasib. Che Ta yang baru-baru ini menghadiri majlis perkahwinan Kakak Iparnya Sasha Saidin memuat naik gambar-gambar sekitar Majlis.

Sebagai adik kepada Sasha, Zain telah mengambil tanggungjawab untuk menjadi wali seterusnya jurunikah pada malam tersebut. Melalui foto Zain yang dimuat naik, sekali imbas nampak seperti Zain pula yang angkat nikah.

Status yang dimuat naik bersama gambar Zain mendapat tumpuan dari para pengikut Che Ta di IG.

Bila org tgk gambaq ni , depa kata Che Ta dpt “madu “..

Hamboi!

kalau “ayam masak madu “ kami suka ,

Tp kalau ber “madu”, masak “madu tu kami kerjakan @zainsaidin23

Mendalam betul status tu, dalam lawak ada ugvtan. Ada ke wanita lain yang berani nak sondoI Zain. Rasa tak sanggup nak hadap Che Ta nanti. hehe

Hahaha dalam gurau2 ada w4rning kat situ . Hah jgn nak cuba2 tu

Mula tengok terkejvt gakk oo rupenye shasha yg kawin zain walikan. Hahah

Mamp0ih kena g4nyang kalau jd honey che ta takut lah takuttt.

Apa2 semoga cheta dengan family sihat2 belaka dan dimurahkan rezeki yg melimpah ruah aminnnn, 

Gambar ni jadi pengajaran wahai natizen…. Soal selidik sblum bertaip

Kami doakan agar rumahtangga Che Ta terus kekal bahagia sampai syurga. InsyaALLAH hubungan antara Che Ta dan Zain sentiasa terpelihara olehNYa.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @mStar

Sumber:Bpanas

PERHATIAN: Pihak mStar tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak mStar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Che Ta Dapat ‘Madu’ ke. Siapa Berani Sond0l Suami Che Ta…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*