“Sejak Bila Rasa Sunyi Seperti Ini” Jeon So Mi Lvah Perasaan, Peminat Running Man Risav Alami Depresl

Luahan hati pelakon dan anggota Running Man, Jeon So Min mengenai dirinya membimbangkan peminat.

Lebih-lebih lagi kenyataan yang ditulis melambangkan tentang kekecewaan dan kekosongan hidup menyebabkan peminat merasakan So Min sedang bergelut dengan masalah depresi.

Menerusi akaun Instagramnya, So Min memberitahu telah mengeluarkan sebuah buku yang berkaitan dengan kehidupan.

Tulis So Min lagi, buku tersebut telah menterjemahkan segala isi hatinya dalam bentuk penulisan dan berharap mereka yang membacanya dapat memahami maksud tersirat yang ingin disampaikan.

“Sebenarnya saya berasa benar-benar sedih sekarang. Saya pasti tidak ada sesiapa yang peduli pun tetapi apabila seseorang melihat wajah ‘kosong’ saya dan bertanyakan apa yang tidak kena membuatkan saya berasa disayangi.

“Hakikatnya walaupun begitu banyak senarai nombor dalam telefon bimbit namun tidak ada seorang pun yang cuba mendapatkan saya di saat saya memerlukan, membuatkan saya rasa kurang disayangi. Sejak bila saya mula rasa sunyi sebegini?

“Melihat salah seorang sahabat menangis apabila membaca buku hasil tulisan saya ini membuatkan saya berasa gembira dan bersyukur kerana reaksinya.

“Saya rasa seperti dia memahami diri saya, faham perasaan dan minat saya. Perasaan dan rasa yang saya cari selama ini.

“Dia bangga dengan saya. Dia bangga dengan cerita yang selama ini orang tidak endahkan dan tidak terfikir mengenainya pun.

“Sekiranya anda mempunyai masa lapang, sudi-sudikanlah membaca buku saya. Anda mungkin penat, tidak tertarik dan terganggu dengan ekpresi perasaan saya namun saya menterjemahkannya dalam bentuk sebuah buku.

“Saya tertanya-tanya adakah anda akan datang memeluk saya sekiranya anda mengetahui cerita disebaliknya… Tak mungkinlah, anda mungkin tetap sama tetapi itulah harapan dan jangkaan saya,” tulisnya.

 

View this post on Instagram

 

사실 지금 많이 슬퍼요. 별 관심 없겠지만 사실 누군가 내 넋나간 표정에 무슨일 있냐 물어주는 것 조차 저는 사랑받고 있는 일일지 몰라요. 휴대폰을 아무리 뒤져 보아도 당장 달려와 줄 사람 한명 없다는 것은 어쩌면 사랑하고 있지 않다는 뜻이겠지요. 언제부터 이렇게 저는 혼자였을 까요. 제 친구가 저의 책 몇 페이지를 읽다가 살며시 손으로 눈물을 훔치는 모습을 보았어요. 그 어떤 표현보다 행복하고 감사했어요. 이해 받는 기분이었어요. 내가 그토록 바래왔던 나의 이해들을,알아주었어요. 기특해 해줬어요. 듣지않으려 했고, 마저 하지 못했고,껍질처럼 생각조차 해주지 않았던 나의 이야기들을……… 이제는 조금 찬찬히 입안에서 굴리며 녹여줄 여유가 있다면, 펼쳐주세요…. 너희는 지겹고 관심없고 듣기싫었던 몰랐던 내 마음을 나는 이렇게 적어 보았으니까.모두 다 알고 있는 이야기라면 … 만약에 달려와 안아줬을까. 아니, 안들 똑같겠지. 그건 나의 미련 , 혹시 기대, 로망, 몰랐는데 알 수도 있었다는 착각. 먼 길을 돌아 올 조차 관심없을 이야기.#술먹고전화해도되는데 #하세요#저는하고 후회하며 미련없는타입. #여러분 2월1일 5시 광화문 교보에서 역사적인 만남을 가져요. 같이 울어요, 우리. 손수건 가져 오세요. 저 전소민 너무 영광입니다. 🙏

A post shared by 쏘미닝 (@jsomin86) on

Terdahulu, So Min telah menerbitkan sebuah buku berjudul ‘You Can Drink And Call Me’.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @mStar

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak mStar tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak mStar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Sejak Bila Rasa Sunyi Seperti Ini” Jeon So Mi Lvah Perasaan, Peminat Running Man Risav Alami Depresl"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*