“Anak Saya Buk4n Cac@t Tetapi Dia Sangat Un1k- Ibu K3sal Dengan Tanggapan Orang Pada Anaknya..

Setiap budak mempunyai keistim3waan tersendiri tetapi ibu mana yang sanggup melihat cahaya mata sendiri dih1na hanya kerana anaknya berb3za dengan kanak-kanak lain.

Marriana Bowering dari Adelaide sangat menyayangi anak perempuan yang mempunyai tanda lahir di muk@ dan menganggap ia merupakan satu keun1kan pada anaknya.

Angelica dilahirkan mempunyai tanda lahir berwarna merah di wajahnya dan Marriana memanggil tanda itu dengan ‘c1uman malaikat’ kerana ia berbentuk seperti ha4ti.

Namun t1dak semua orang menerima keadaan anak perempuannya itu sehingga melontarkan kata-kata h1naan kepada Angelica yang mengatakan bahawa mukanya seperti dip4nggang.

“Perkataan yang paling menyak1tkan apabila seorang lelaki mengatakan kepada saya bahawa Angelica cac4t, saya sangat terkejvt.

“Ada juga yang mengatakan mukanya sangat menger1kan sehingga dia t1dak akan mendapat teman lelaki pada masa hadapan dan saya t1dak seharusnya membiarkan Angelica bermain dengan air p4nas,” katanya.

Marriana membuat akaun Instagram untuk Angelica namun dia mendapat banyak komen neg@tif tentang wajah anaknya. Port w1ne st@ins merupakan tanda lahir yang muncul di muka namun boleh juga terdapat di bad4n.

“Saya ris4u apa yang bakal dia lalui di alam persekolahan tetapi saya berharap akan ada lebih banyak pendidikan terhadap kesedaran tentang perkara ini.

“Ia sangat menyak1tkan apabila orang lain bersikap k3jam terhadapnya namun ketika saya melihatnya sekarang, saya tahu dia seorang yang berani dan mempunyai keyakinan yang tinggi,” ujar Marrina.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @mStar

Sumber:dailymail via borak daily

PERHATIAN: Pihak mStar tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak mStar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Anak Saya Buk4n Cac@t Tetapi Dia Sangat Un1k- Ibu K3sal Dengan Tanggapan Orang Pada Anaknya.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*