“Orang Kata Untung Aku Muda Dah Rasa Ada Cucu…” Enot Teruja Bakal Sambut Cucu Sulung

Pelakon Enot, 42, akui teruja untuk menyambut kelahiran cucu pertamanya yang dijangka dilahirkan dua bulan lagi.

Enot atau nama sebenarnya Aliza Abdullah berkata, dia tidak menyangka dapat menimang cucu di usia yang agak muda.

“Dah besar perut kakak (anak). Lagi dua bulan sahaja nak bersalin dan dua bula jugalah aku bakal ada cucu.

“Dapat cucu pun kira rezeki, untung orang kata aku muda dah rasa ada cucu.

“Nanti cucu aku umur 20 tahun aku baru 62 tahun. Insya-Allah semoga Allah panjangkan umur aku..

“Apa-apa pun aku memang sangat teruja nak tunggu dia (cucu) keluar. Semoga Allah permudahkan segalanya,” katanya.

Enot berkongsi perkara tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut Enot memut naik foto anaknya, Andriana Balqis, 19, bersama ‘baby bump’.

Terdahulu, Andriana mendirikan rumah tangga dengan suaminya pada Mac 2019.

Selain Andriana, Enot yang pernah berkahwin sebanyak dua kali juga merupakan ibu tunggal kepada Ariana Qaseh Qistina yang kini berusia 13 tahun.

 

View this post on Instagram

 

Assallamualaikum besar dah perut kakak lg 2 bln jer lg nak bersalin..2 bln jgk lah aku bakal ada cucu huhuhuhuh Dpt cucu pun kira rezeki untung org kata aku muda dah rasa ada cucu bsk cucu aku 20thn aku baru 62 thn hahhahahha in sha Allah smoga Allah pnjgkan umur aku.. aku panggil cucu aku #budakcheese sbb hr2 mak dia mngidam mkn #burncheesecake yelah dia lahir tahun tikus lah plak mmg hantu cheeselah.. Alhamdulilah dia blum keluar lg mcm2 org bg kat dia murah rezeki.. sbb tu org kata setiap kt yg hdp Allah dah sediakan rezeki untk kt,rezeki mcm 2 bentuk Allah bg btl x? so korg mane nak wat review baju baby ke brg2 baby ke bole lh dm tokmamok dia ok hahhahaha gitew.. apa2 pun mmg super xcited nak tggu dia keluar smoga Allah permudahkan segala2nya Aamin.. #tokmamokvogue #sapakatakitatua #buatbaikramaiorgsayang #alhamdulillah #rezekimcm2bentuk

A post shared by ENOT (@enot_78) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Orang Kata Untung Aku Muda Dah Rasa Ada Cucu…” Enot Teruja Bakal Sambut Cucu Sulung"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*