“Bila dapat berita, I mer@ung naik tangga tunjuk mesej dekat Nash!” – Luahan Menyentuh Hati Sazzy Falak Untuk Ashraf Sinclair

Kalau korang ingat lagi, sekitar tahun 2004 dulu kita sering dihiburkan dengan rancangan Beat TV yang ditayangkan di Astro Ria pada hujung minggu bersama pengacara  Sazzy Falak dan Ashraf Sinclair.

Semenjak itu, dua pengacara ini menjadi rakan baik sebelum nama mereka sama-sama naik selepas berlakon di dalam Gol & Gincu membawa watak sebagai pasangan kekasih.

Sudah tentu, Sazzy Falak adalah antara rakan rapat yang sangat terasa dengan pem3rgian mengejut Ashraf Sinclair ini.

Di Instagram peribadinya, Sazzy telah kongsikan luahan menyent0h hati tentang kenangan bersama Ashraf dan perasaannya ketika dia dapat tahu tentang pemergian sahabatnya ini.

“Ash, bila tengok awan, I teringat trip terakhir ke Jakarta Mac 2019. Hampir setahun lepas. Menak0tkan bila banyak benda boleh berubah hanya dalam sekelip mata.”

“You tunggu tak sabar nak ambil barang yang you kirim dari KL. Lepastu kita plan nak celebrate birthday i awal tapi apa yang lagi penting, bila kita jumpa kita cakap banyak benda. Benda yang tak sempat cakap, benda yang kita nak cakap bila kita makin berusia.”

“You pergi terlalu cepat sahabat. You selalu bagi I nasihat bila I perlukan. I tak tahu s4kit ni akan rasa sampai bila. Tapi I harap you tenang dekat sana. Tengok kitorang dekat sini dan sedarkan I bila perlu untuk pastikan I terus hidup.”

“I asyik teringat momen bila I baca mesej pagi tadi dan macam mana j4ntung I jat0h. Berita yang buatkan I tak boleh nak naf4s. Sandwich yang I tengah pegang I campak dan lari pergi dekat Nash sambil mer4ung naik tangga. Tak boleh nak keluarkan suara. I hanya mampu bagi telefon dekat Nash.

 

Bila dia baca mesej, dia terkejut sampai terjatuh dari kerusi.”

Kalau korang nak tahu, Sazzy sekarang sudah pun tiba di Jakarta dan sedang cuba untuk pergi ke pengebvmian Ashraf Sinclair dan berharap dia dapat melihat arw4h untuk kali terakhir.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!! DBongkar

Sumber : Lobak merah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

SUMBER

Be the first to comment on "“Bila dapat berita, I mer@ung naik tangga tunjuk mesej dekat Nash!” – Luahan Menyentuh Hati Sazzy Falak Untuk Ashraf Sinclair"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*