“Isteri Pernah Kegugvran Lima Bulan Lepas,” Tahniah, Usahawan Asyraff Mazlan Umum Bakal Jadi Bapa

Instafamous yang juga usahawan, Asyraff Mazlan mengumumkan berita gembira apabila isterinya, Natasya Nazreen kini berbadan dua.

Perkara itu dikongsikannya menerusi Instagram miliknya sambil merakam foto ultrasound bayi dalam kandungan.

 

View this post on Instagram

 

Selalu saya je kenakan Challenge / Prank @natasyanazreen dekat Youtube. Tapi kali ini Tasya panggil team saya datang Prank saya pula. . . Saya masa tu keluar sebab buat Video, sampai2 rumah tengok ada @shafiqzorkafli @hnnbhell @rajazulyadiy tapi @adirasalahudi @ammarazizzan tak ada sebab balik kampung. . . Permulaan semuanya ok, Mystery Box buatkan saya gelak sampai keluar air mata. Masa saya kena Prank, saya dah ingat stokin baby tu anak saya punya ke? Sebab pernah tengok orang buat surprise macam ni. . . Sedih rasa bila Tasya cakap tak lah itu Adira punya. Maybe masa tu Tasya boleh tengok reaction muka saya sebak, terus dia cakap “Syg i’m Pregnant” lepastu nangis sambil peluk saya.Sedangkan Surprise yang dia plan ialah selepas Stokin ni. Hahaha . . Yela, macam mana tak sedih, lepas Miscarriage, setiap bulan mesti saya akan selalu tanya Tasya period tak? Lebih excited bila Tasya lambat period. Sampai Tasya cakap you jangan berharap sangat nanti sedih. . . Pada yang dekat luar sana yang masih menanti dan tanya tips, saya tak ada tips apa, cuma suruh Tasya rehat cukup, jangan stress-stress. Itu lah sebab kalau korang perasan kt story saya yang buat kerja, bukan sebab Tasya malas tapi sebab saya yang tak bagi. . . Then, jangan lupa makan Folic Asid, dan kira waktu subur. (Benda ni saya siap buat jadual sendiri okay! ) hahaha😂 . . Doakan kesihatan @asyraff.jr ya! Nama tak letak lagi sebab belum tahu Gender. 🥰

A post shared by Asyraf Mazlan (@asyraffmazlan) on

“Alhamdulillah! @natasyanazreen Pregnant guys! Allah kurniakan rezeki dan amanah untuk tahun 2020. Insyallah saya akan jaga amanah ini dengan sebaiknya.

“Cukuplah tengok Wife sedih bila orang Tanya bila nak ada anak, ada orang siap DM tanya Adira dah pregnant Tasya tak kan tak pregnant lagi kan kahwin lagi awal? Tu sebab @natasyanazreen tak selalu LIVE IG. Dia akan sedih lepas Live sebab mesti ada orang tanya pasal bila nak ada baby,” tulisnya. 

Terdahulu, Natasya pernah mengalami keguguran beberapa bulan lalu.

“1st time juga saya kena PRANK sampai menangis guys! Bayangkan lah saya punya kasar tapi bila tahu wife pregnant saya pun sebak, lebih-lebih lagi bila kena dulu wife pernah MISCARRIAGE 5 bulan lepas. 

“Punya lah saya excited nak dapat baby saya siap buat IG anak @asyraff.jr  walaupun masa tu Tasya baru je lepas keguguran.

“So guys doakan, kesihatan @natasyanazreen dan baby ya! Buat yang masih menunggu, saya doakan awak pun dikurniakan Zuriat pada tahun ini. Aminn,” akhirnya.

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah! @natasyanazreen Pregnant guys! Allah kurniakan rezeki dan amanah untuk tahun 2020. Insyallah saya akan jaga amanah ini dengan sebaiknya. . . Cukuplah tengok Wife sedih bila orang Tanya bila nak ada anak, ada orang siap DM tanya Adira dah pregnant Tasya tak kan tak pregnant lagi kan kahwin lagi awal? Tu sebab @natasyanazreen tak selalu LIVE IG. Dia akan sedih lepas Live sebab mesti ada orang tanya pasal bila nak ada baby. . . 1st time juga saya kena PRANK sampai menangis guys! Bayangkan lah saya punya kasar tapi bila tahu wife pregnant saya pun sebak, lebih-lebih lagi bila kena dulu wife pernah MISCARRIAGE 5 bulan lepas. . . Punya lah saya excited nak dapat baby saya siap buat IG anak @asyraff.jr walaupun masa tu Tasya baru je lepas keguguran. . . So guys doakan Kesihatan @natasyanazreen dan baby ya! Buat yang masih menunggu, saya doakan awak pun dikurniakan Zuriat pada tahun ini. Aminn.

A post shared by Asyraf Mazlan (@asyraffmazlan) on

Menerusi ruangan komen, rata-rata menitip  ucapan tahniah buat pasangan itu.

Untuk rekod, pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 17 Ogos 2019.

 

View this post on Instagram

 

Alhamdulillah Allah bagi rezeki yang paling bermakna tahun 2020 ni, rezeki anak! InsyaAllah Tasya akan jaga amanat ini sebaik mungkin. Orang yang paling happy mestilah @asyraffmazlan . Dulu lepas Tasya Miscarriage, dia siap buat IG anak @asyraff.jr sebab dia kata tak sabar nak ada baby nak post progress Tasya pregnant. . . Terkadang Tasya rasa sedih bila orang selalu tanyakan pasal anak. Siap compare lagi tasya dengan orang lain. Jodoh, rezeki, ajal semua Allah dah tetapkan. Tunggu waktu dan masa yang sesuai je kita akan dapat. . Tasya yang baru kahwin pun rasa sedih, apatah lagi orang lain yang dah berkahwin lama. Tasya doakan siapa yang belum ada zuriat dikurniakan rezeki nanti aminn. Doakan tasya dan baby sihat selalu ye😘

A post shared by NATASYA NAZREEN (@natasyanazreen) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : Instagram Asyraff Mazlan

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Isteri Pernah Kegugvran Lima Bulan Lepas,” Tahniah, Usahawan Asyraff Mazlan Umum Bakal Jadi Bapa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*