“Peruvt tu ke depan sangat nak pergi mana.” Comel betul tengok gelagat Lara Alana ni.

Anak kepada pasangan pelakon Awal Ahaari dan Scha Al-Yahya sering menjadi tumpuan netizen. Lara Alana kini yang sudah pun berusia 5 tahun sudah semakin pandai menyesuaikan diri sebagai seorang anak selebriti. Tambah pula kedua ibu bapanya merukan ikon fesyen dalam dunia hiburan makan, Lara sendiri tidak dapat lari dari berfesyen walaupun masih lagi kanak-kanak.

Awal dan Scha juga lebih selesa untuk berkongsi aktiviti harian anak mereka bersama peminat dan membuka akaun IG sendiri untuk anak mereka. Lara telah memuat naik video penggambaran mereka sebentar tadi di Sunway Hotel Resort. Memang comel betul tengok Lara yang tidak kekok beraksi dihadapan kamera tambah lagi di sakat oleh ayahnya, Awal

Model perut kedepan..

 

View this post on Instagram

 

Model perut kedepan.. 🤪

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa) on

Video yang dimuat naik dalam akaun IG Lara mendapat komen baIas dari pengikutnya. Mereka rata-rata terhibur melhata aks1 Lara yang nampak sangat comel dah bersahaja.

G4ngster ikut maknya sangat , cakap petah macam ayahnya . Lara so cute .

Comel je perut camtu

Hahaahha kenapa lara buat caption lagu tu… Lawakk.

wehhh lawakkkklahhh. Tapi comel giIerrr perut tuu.. Gerammmmm..

Comelnya…nak lah nnti ank prmpuan mcm lara…comel…she have that courage doe..

Lara merupakan antara anak selebriti di Malaysia yang mempunyai jumlah pengikut yang tertinggi iaitu sebanyak 3.8 Juta diikuti oleh Yusuf Iskandar 2.7 Juta dan Aaisyah Dhia Rana 1.5 Juta. Bukan biasa-biasa taw anak artis Malaysia ni, kecil-kecil lagi dah boleh buat pendapatan sendiri.

Mungkin satu hari nanti si cilik ini bakal mengikuti jejak langkah ibu dan ayahnya yang juga dikira pasangan ‘influencer‘ di Malaysia. Scha dan suaminya, aktor Awal Ashaari mendirikan rumah tangga pada 4 Mei 2012 dan Lara dilahirkan pada 22 Julai 2014.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di @mStar

Sumber: Meh Baca

PERHATIAN: Pihak mStar tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak mStar juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Peruvt tu ke depan sangat nak pergi mana.” Comel betul tengok gelagat Lara Alana ni."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*