Didkwa Guna B0moh Plkat Izzue Islam, Awin Mula Bersuara

Isteri kepada Izzue Islam, Awin Nurin bersedih apabila ada pihak menudvhnya menggunakan khidmat bom0h untuk memikat dan berkahwin dengan penyanyi dan pelakon itu.

Netizen tersebut membuat dakwaan tersebut kerana tidak boleh menerima hakikat Izzue boleh jatuh cinta dengan wanita sepertinya.

“Pelik, macam mana Izzue Islam boleh jatuh cinta dekat kau hahaha tak sesuai langsung kot.

“Sebenarnya kau pergi bom0h kan? Haha betul tak ?

“Memang betul lah kan, pergi bom0h nak bagi Izzue suka dekat kau dan kahwin sampai sekarang

“Hek eleh, sedarlah diri tu sikit,” tulis seorang netizen kepada Awin.

 

View this post on Instagram

 

#untiltomorrow 😔

A post shared by MRS IZZUE ISLAM (@awinnurin) on

Awin menerima mesej peribadi itu menerusi Instagram dan memuat naik kembali paparan skrin itu di kemas kini terbaharunya.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata meminta agar Awin terus tabah dan pedulikan netizen tersebut.

Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 2 Jun 2013 dan mereka masih menanti kehadiran cahaya mata.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : Gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Didkwa Guna B0moh Plkat Izzue Islam, Awin Mula Bersuara"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*