Dipandu Isteri Sampai Terbab4s, Suami Hanya Tersenyum Lihat Kereta H4ncur

Ramai yang berpendapat bahawa sekiranya orang perempuan bawa kereta, memang ‘hebat’ lain macam bila mereka berada di atas jalan raya.

Mungkin itu bermain di fikiran seorang lelaki, Syukor Majid apabila si isteri yang memandu kereta Mustang 5.0 miliknya terbabit dalam kemalang4n kecil berdekatan lampu isyarat Bertam Perdana 2, Kepala Batas.

Dia yang sedang mencari rezeki di tempat kerja terus bergegas ke tempat kejadian selepas mendapat tahu perkara tersebut. Namun mujur isterinya tidak mengalami sebarang kecedera4n selepas terbabas melangg4r pagar jalanan.

“Isteri abang yang bawak kereta ni. Abang dekat office tengah mencari sesuap nasik. Apapun syukur Alhamdulillah isteri abang selamat tak ceder4 apa-apa.
“Itu yang penting. Kereta boleh beli, isteri boleh kahwin lagi, tapi susah nak cari spec macam ni. Spec bawak kereta macam Letty fast furious,” katanya.

Menerusi posting sebelumnya di laman Facebook, Syukor dilihat hanya mampu tersenyum atas duga4n itu malah sudah tentu perlu memikirkan kos untuk membaiki kenderaan tersebut.

Mantap tak isteri abang bawa kereta?

Haihh memang kecew4 tapi nak buat macam mana kan? Asalkan orang tersayang selamat, dah cukup rasa lega. Buat pemandu lain, moga lebih berhati-hati di jalan raya!

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber : Syukor Majid

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "Dipandu Isteri Sampai Terbab4s, Suami Hanya Tersenyum Lihat Kereta H4ncur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*