“Nak keluar duit jugak lah tu..” – Netizen Berdekah Tengok Sekumpulan Lembu ‘Lepak’ Depan Bank

Tempoh Perintah Kawalan Pergerakan sehingga 28hb April meresahkan banyak pihak. Walaupun ini meresahkan semua, tapi ingatlah ini untuk kebaikkan kita juga untuk memutvskan rantaian Covid-19.

Ketika PKP ni lah kita boleh nampak macam-macam ragam dan karenah semua orang, termasuklah haiwan ternakan. Kali ni admin nak share pasal satu kejadian yang melibatkan sekumpulan lembu ‘melepak’ depan bank yang buat netizen berdekah melihatnya. Cuba korang tengok video oleh @NadiaAzlan kat bawah ni

Lembu pun nak keluar duit

Tatkala PKP ni admin tengok video tu memang terhibur. Entah siapa punya lembu lah tu yang berkeliaran sampai kedepan bank. Elok pulak tu berbaris macam nak tunggu giliran amik duit.


Bukan setakat pakai masak untuk elak jangkitan corona. Nampak sangat tuan dia patuh PKP sampai suruh lembu pegi amik duit takut corona punya pasal.

Semua orang nak survive. Termasuk lah lembu dan tuan lembu. Admin harap lepas ni tak ada lagi kes lembu berkeliaran sebab masing-masing dah keluarkan duit dalam video ni.

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber :Gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment on "“Nak keluar duit jugak lah tu..” – Netizen Berdekah Tengok Sekumpulan Lembu ‘Lepak’ Depan Bank"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*