Dahlah Kep@m, Mahal Pula! Fasha Sandha Germ Kena Tipv Beli Barang Online

PELAKON Fasha Sandha kecew4 apabila barangan yang dipesan melalui satu portal membeli-belah dalam talian tidak sama seperti yang diharapkan.

Menurut Fasha, bantal khas untuk ibu meng4ndung yang dibeli tidak berkualiti dan indah khabar dari rupa.

“Realiti dan jangkaan… memandangkan dah masuk third trimester, badan mula lengvh dan perlukan bantal ini.

“Hari ini baru terima maternity pillow yang dibeli mahal sungguh, sungguhlah kepam… tervk, bad quality.

“Aduh! Tak baik tau ani4ya orang kan? Tak apalah kita ma4fkan, walaupun kita baru lepas menang1s kesed1han, dah la menunggu tiga minggu baru sampai,” katanya.

Fasha kecew4 bantal yang dibeli berbeza daripada katalog gambar portal berkenaan.

Isteri kepada pelakon Aidil Aziz ini berkongsi rasa terkilannya itu menerusi Instagram pada Sabtu lalu.

Perkongsian Fasha itu mengundang pelbagai reaksi daripada peminat termasuklah rakan artis antaranya Faradhiya.

“Kebanyakan mereka yang jual online ni memang standard macam ni je. Saya jenis tak beli barang online tapi sejak Perintah Kaw4lan Pergerakan (PKP) ni terjebak beli dua tiga kali.

“Semua yang sampai tak seperti digambarkan… jadi tiada lagi beli online, banyak sangat pen1pu, sedih dengan manusia-manusia macam ni, tak berkat berniaga,” komen Faradhiya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber :Mstar

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Dahlah Kep@m, Mahal Pula! Fasha Sandha Germ Kena Tipv Beli Barang Online"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*