Gara-Gara Video Berbasikal Hawa Rizwana Redzuan Di Krltik Hebat Netizen

GARA-GARA memuat naik video berbasikal di Instagram,penyampai berita menerima pelbagai komen neg4tif daripada netizen

Menurut Hawa, dia k3sal apabila ada individu yang bukan pengikutnya melemparkan kata-kata neg3tif dan menjatuhkan hukVm sewenang-wenangnya atas tindakannya itu

 

View this post on Instagram

 

Dah dua bulan rasanya tak outdoor ride 😂 goodday today! Putrajaya-KLIA ride. #cycling #goodday #70km

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana) on

“Sejujurnya saya k3sal apabila berkongsi video berbasikal dan tiba-tiba muncul komen-komen h1naan dan n3gatif daripada mereka yang tak pernah follow dan baru kenal saya

“Padahal sebelum ini pun memang saya minat berbasikal.tapi mereka ni mungkin tak pernah tahu tentang minat saya dan terus h3ntam saya hanya kerana video yang baru mereka tengok itu.

 

View this post on Instagram

 

Ride dengan abang kakak ironman. Jom lagi please 😁 #cycling #putrajayakliaride #first70km

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana) on

“Saya terima komen mereka itu sebagai teguran dan ingatan tapi janganlah dengan ayat-ayat neg4tif yang boleh mengg0res hati orang lain.

“Kalau selepas ini ada komen yang terlalu mel4mpau saya padam sahajalah! Saya tak nak ruangan media sosial itu dipenuhi dengan benda neg4tif dan keb3ncian.

“Saya sedar benda ini bukan jadi pada saya sahaja, malah ramai selebriti lain turut menerima nasib sama… jadilah pengguna media sosial yang mat4ng dan positif,” ujarnya.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:hawarizwana

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Gara-Gara Video Berbasikal Hawa Rizwana Redzuan Di Krltik Hebat Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*