Sajat Buat Sale Sampai Tertidur, “Katanya cecah Sampai 100k”

Nur Sajat adalah seorang pondan menjadi popular di kalangan netizen satu ketika dahulu apabila beliau mengambil keputusan untuk memakai tudung selepas mengalami kemal4ngan jalan raya.

Takdir Allah menentukan.. Menerusi laman Instagram miliknya, Nur Sajat mendedahkan yang dirinya dilahirkan sebagai seorang khvnsa dengan mempunyai dengan dua jantina. Beliau dibesarkan dengan gaya hidup seorang lelaki, tetapi malangnya beliau lebih gemar melakukan kerja-kerja seorang perempuan. Nur Sajat menjelaskan situasi menjadi lebih burvk apabila beliau mula takut untuk ke sekolah dan rasa malu untuk ke tandas kerana tidak mahu orang lain tahu akan dirinya.

 

View this post on Instagram

 

Morning!!!!hari hari hujan duit uols!!! Duit memang penting untuk kita..memang duit tak boleh bawa kemati..tetapi duit boleh membahagiakan orang yang kita sayang,malah jika kita ada duit lebih,kita boleh membantu mereka yang memerlukan ❤️👨‍👩‍👧‍👦. . . Zaman sekarang ini semua benda kena pakai duit,time pkp ini,walaupun bank bagi pelepasan tak payah bayar pinjaman (LOAN) selama 6 bulan,tetapi bank bukannya bodoh,dia minta kita bayar interest % tinggi sikit…tup tup tup sama jer!!! Bak kata orang putih `GIVE AND TAKE’‼️‼️‼️‼️… . . Hidup ini kena seimbang,kita ada duit ,orang kata,tak ada duit orang pun tetap orang kata,kalau pinjam duit kat orang lagi lah orang buat muka!!!!buat muka sebab apa??? Sebab depa kata`kenapa ko nak pinjam duit aku???ko hidup dah lama ,ko tak reti menyimpan ker??ada pulak yang kata ,`ko muda muda lagi,ada kederat,sihat bagai,pi lah kerja,bukan nya buat muka sepuluh sen kat sini,dok meminjam jer‘!!! Ini lah reality!!!! . . Jangan kata duit tu tak penting tau!!!! Bagi saya lah yer!!! Antara duit dah cinta,saya akan pilih DUIT💰💰‼️‼️‼️. Kenapa saya pilih duit??? Bukan cinta??? Kalau kita ada duit,kita boleh menolong orang yang kita sayang,orang susah yang memerlukan,orang tua kita,adik beradik kita,dan dengan ada nya duit,kita boleh sedekah,wakaf ,bayar zakat,atau menolong mereka yang lain,dan dari situ lah ramai yang akan sayang dan cinta pada kita❤️… CINTA itu pada saya adalah benda general Cinta bukan boleh bagi kita makan,bayar duit kereta,duit rumah,cinta tak boleh buat simpanan tetap ASB,cinta tak boleh bawa kita jalan jalan,cinta tak boleh bayar insuran nyawa,dan macam macam lagi lah kalau sajat nak huraikan semua nya kat sini!!! . . Ingat sayang!!! Cintai lah diri kamu dulu,sebelum kamu mencintai orang lain,hargai diri kamu dulu,sebelum kamu hargai diri orang lain!!! So manjakan diri,dengan pelbagai usaha untuk kamu berjaya!!! Berjaya dalam hidup,mempunyai pelbagai cara!!!WANG BUKAN SEGALA GALA NYA,TETAPI WANG MEMANG BOLEH BANTU ORANG YANG KITA CINTA DAN SAYANG💰❤️👨‍👩‍👧‍👦‼️… . . Ingat!!! Cinta jugak boleh dilupa sekelip mata kalau kita,jika mereka lupa pengorbanan seseorang!!!

A post shared by Nur Sajat (@nursajat23) on


Namun semua itu tidak menghalang beliau untuk berjaya dalam hidup. Berbekalkan semangat dan kec3kalan, beliau berjaya sebagai usahawan dalam bidang kecantikan. Apa yang baik kita ambil sebagai teladan. Biar bagaimanapun penampilan beliau siapa kita untuk menilainya. Siapa kita untuk menghukumnya. Semoga hidayah Allah milik beliau.

Riak sangat tunjuk duit sale sampai cecah 100k, Nur Sajat memang ramai sudah mengenali jutawan kosmetik cantik ini. Memang cukup popular dan sentiasa jadi perhatian. Riak sangat tunjuk duit.

Siapa yang mengikuti Instagram Sajat memang tak akan rasa jemu untuk menonton aks1 dan gelagat lucu Sajat yang sememangnya tidak mengecewakan.

Tapi sejak kebelakangan ini Sajat rajin kongsikan videonya sedang mengira duit hasil jualan kosmetiknya. Sebelum ini seorang peniaga online ced3ra dit3mbak selepas sering membuat video secara langsung di Facebook sambil menunjukkan duit hasil jualan.

 

View this post on Instagram

 

Buat sale sampai tertido saya dengan bedak sejuk!!! Sale hari ini cecah rm100k💰💰amin🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽.. Stokis dan agent buat sale meroket🚀🚀! . . Maafkan saya,kalau ada customers yang belum dapat barang lagi,tunggu stock baru!!! Sale kencang hari ini..yang dah belajar ilmu duit dengan saya tu,teruskan maju kehadapan!!! Ilmu duit tak mengira siapa!! Pokok pangkal nya!! Kena rajin!!! Good semua!!!💰💰💰💰🌌… Whatapps siapa nak join team kami💪🏾. 0199622758. 0199622758. 0199622758. . . #jombuatduit #hariharitidodenganduit #ilmuduit #nursajat #letsbengkung #letsgirdletonggekfuhh #letsbodycun #stokisnursajat #agentnursajat #dropshipnursajat . . 😊@queendreams.sg +6591909135 (Singapore) ☺️@nursajat.stokishq 0172496944 (Sungai Buloh/Damansara) 😊@shukriahrahman 0102208803 (Seri Kembangan) ☺️@hartini._.kwok +6281519443333 (Jakarta) 😊@nursajat_shah_alam_stokis_hq 0162361400 (Shah Alam) ☺️@nursajat_stokisselangor 0122095082 (Subang) 😊@nasya.nursajat 0142352490 (Kota Damansara) ☺️@bengkungsajatofficialhq 01111919742 (Kuala Lumpur) 😊@nursajat.stokismasterklumpur 0126848177 (Kuala Lumpur) 😊@bengkungsajat.selangor 0173450997 (Bangi, Kajang & Nilai) ☺️@stokis_kecantikan_mampu_milik 01123408489 (Selangor) 😊@bengkungsajatpahang 0199907854 (Pahang) 😊@_nd_collection +62878888168991 (Kemayoran Jakarta) ☺️@nursajat_jb_stokis 0197778186 (Johor Bahru) 😊@nursajat.stokiskedah 0163287051 (Kedah) ☺️@nursajat_stokisnilai 0197570059/0126020059 (Nilai) 😊@nursajat_stokis.sabah 0143526162 (Sabah) ☺️@sg_stockist_bynursajat +6588187063 (Singapore) 😊@stokis_bengkung_johor 0177371517 (Johor Bahru) ☺️@nikki.collections +6591701555 (Singapore) 😊@sishoney_beauty_shoppe 0174924412 (Pulau Pinang) . . #nursajat23 #mylove #jadooss #sajatperempuan #janganmengata #letscantik #perempuanfuhh #bodygoals #letsbengkungbynursajat #letsgirdlebynursajat #sexybooty #love #instagood #fashion #beautiful #happy #cute #like4like #follow #me

A post shared by Nur Sajat (@nursajat23) on


Berikutan itu ramai yang menegur tindakan Sajat kerana ianya mungkin boleh mengvndang bah4ya. Diharap Sajat ambil iktibar dari insiden yang pernah berlaku sebelum ini dan utamakan keselamatan diri terlebih dahulu. Paling penting jangan sewenangnya kongsikan sesuatu kepada umum.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Ig Sajat

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Sajat Buat Sale Sampai Tertidur, “Katanya cecah Sampai 100k”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*