“Wehh Rm600 H1lang Gitu Jee, kalau Sy Men@ngis Dh” Netizen

Pasangan usahawan, Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina merupakan antara personaliti media sosial yang cukup popular malah menjadi inspirasi buat pasangan diluar sana dalam menghargai antara satu sama lain.

Meskipun sudah berkahwin, Hafiz Mahamad tetap sweet dengan isterinya sekali gus membuatkan pasangan ini sering menjadi perhatian warganet. Pasangan yang berkahwin pada 24 November 2017 ini juga semakin bahagia dengan kehadiran cahaya mata pertama mereka pada tahun lalu yang diberi nama, Raisya Arisa.

Apa yang menjadi perhatian terbaru peminat dan pengikut di laman Instagram Hafiz Mahamad, dia berkongsikan kisah ‘cincin’ ketika bercinta dengan isterinya yang pada ketika itu dia cuba untuk membuatkan Syafiqah Aina bahagia.

“Dulu time saya couple dengan Aina, saya selalu stalk Twitter dia. Dia ada post gambar cincin brand Tifany & Co. Saya pun, ‘ oh dia suka kot’ okay nak belilah.

“Then saya search Google, jumpa lah iklan cincin brand tu harga dalam RM600. Mahal juga, yela time tu RM600 tu mahal! Saya tak fikir panjang saya pun beli lah.”

Walau bagaimanapun, tidak disangka-sangka dia merasakan diri ditipu kerana sekian lama barang berkenaan tidak sampai. Pun begitu, Syafiqah Aina tidak marah namun menyukai usaha dilakukan Hafiz.

“Takpe sayang mungkin takde rezeki” dia sengeh sengeh suka tengok effort saya la kot.”

 

View this post on Instagram

 

Nak dengar kisah cincin tak? Dulu time saya couple dengan Aina, saya selalu stalk twitter dia. Dia ada post gambar cincin brand tifany & co. Saya pun, “Oh dia suka kot” okay nak belilah Then saya search google, jumpa lah iklan cincin brand tu harga dalam RM600. Mahal juga, yela time tu RM600 tu mahal! Saya tak fikir panjang saya pun beli lah Tunggu seminggu 2 minggu barang tak sampai, ah ini kena scam dh ni rasa. Saya pun cakap dekat Aina, saya ada beli cincin dia suka. Tapi kena tipu, aina kata “Takpe sayang mungkin takde rezeki” dia sengeh sengeh suka tengok effort saya la kot DAH KAHWIN Saya jalan dengan Aina dekat KLCC, ternampak brand tifany&co. Saya tak tau sangat Brand cincin cincin ni. Saya masuk, check harga. RM20K PLUS!!! Mahal gilaaaa Terus melompat keluar dari kedai Saya tanya Aina, kenapa dulu abang beli harga murah RM600. Dia ketawa haha sebab dia tahu mana ada brand tu harga macamtu Tapi waktu saya bgtau saya kena tipu dulu tu, dia tak bgtau apa apa pun pasal harga sebenar cincin tu. Sebab taknak saya kecewa kot Saya saluteeee Aina, sebab dia jaga perasaan saya. Mungkin kalau time kena tipu dulu, dia bgtau harga sebenar. Saya mesti kecewa & malu besar yelah harga 20K jauh betul dari bayangan 🤣

A post shared by Hafiz Mahamad (@hafizmahamad) on

Kisah yang dikongsikan oleh Hafiz di Instagram mendapat pelbagai reaksi warganet yang turut tumpang gembira dengan kebahagian mereka dan sikap rendah diri kedua-dua usahawan terkenal itu juga dipuji.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:HCL

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Wehh Rm600 H1lang Gitu Jee, kalau Sy Men@ngis Dh” Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*