“Jatuh Air Mata Jantan Ni” Suami ‘Surprise’ Birthday Syafiqah Aina

Setiap pasangan pasti mempunyai perjalanan kehidupan mereka apatah lagi bagi yang susah dan senang bersama tentunya membuatkan mereka menangis jika mengenang kembali. Manakan tak, dalam perkahwinan tidak dapat lari daripada masalah namun setelah dapat mengharungi pelbagai cabaran bersama tentunya ia sangat istimewa.

Pasangan usahawan Hafiz Mahamad dan Syafiqah Aina ini sekali lagi menjadi perhatian dan bualan hangat warganet apabila melihat usaha seorang suami yang cuba membuat kejutan sempena hari jadi isterinya.

“Isteriku, ini untuk awak…”


Sebelum ini, pasangan ini sudah terkenal dengan pelbagai kejutan terhadap diri masing-masing sekali gus membuatkan mereka menjadi inspirasi buat pasangan diluar sana untuk sentiasa membahagiakan pasangan.

Walau bagaimanapun, perkongsian kali ini turut membuatkan warganet terharu dan mengatakan betapa bertuahnya isteri apabila Hafiz Mahamad merancang dan melakukan persiapan sempena ulang tahun kelahiran Syafiqah Aina selama hampir sebulan.

Suami surprise birthday buat Syafiqah Aina nangis

Dia mempersiapkan dari segi penampilan dan ternyata hadiah yang diberi buat isterinya sangat bermakna sehingga kedua-duanya juga menangis.

“Bukan senang untuk plan semua ni, sebab Aina tak berapa happy sangat kalau saya hadiahkan barang. Saya kenal dia. So kita bagi dia effort.”

Dalam pada masa yang sama, isterinya menerusi Instagram turut berkongsikan saat-saat bahagia mereka bersama ketika itu.

 

View this post on Instagram

 

Rasa special sangat, from top to toe Hafiz minta Stylist custom made special untuk Aina, siap panggilkan MUA untuk makeupkan Aina 😍 Masuk masuk pula dengar lagu yang Hafiz buat awal awal Aina kenal dia dulu. Macam tak percaya dia buat benda ni semua. & it’s beyond perfect! What a night to remember! 🤍 Especially this year, location dapat suprise pun dah buat air mata meleleh tak henti, our new second home 🥰 I can see how hard we work for our dreams. Journey dari awal sampaila sekarang semuanya dapat rasa malam tu. Plus, tahun ni ada Raisya bersama. Betapa bahagia dengan nikmat yg Allah kurniakan Tahun ni Birthday Surprise memang penuh dengan sentimental value. Dari awal sampai habis, tak stop air mata mengalir Thankyou sayang, for everything. Tak terbalas segala apa yang you buat untuk I & business kita @ainaabeautyofficial selama ni. Semoga Allah kurniakan kebahagiaan yg kekal abadi hingga ke Syurga FirdausNya untuk keluarga kecil kita 🤍 . 📸 @syedmohdakif @arffmhd

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

Perkongsian surprise birthday suami buat Syafiqah Aina mendapat pelbagai reaksi warganet yang turut tumpang gembira melihat kebahagian pasangan ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Jatuh Air Mata Jantan Ni” Suami ‘Surprise’ Birthday Syafiqah Aina"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*