VIDEO “Macam Tak Mtang Je, X Malv Kat Bakal Mertua Ke?” Sekali Ayda Jebat Bals Balik Lagi Padu

Selepas menjalin hubungan rapat kira-kira setahun, Nabil Mahir dan Ayda Jebat bertunang secara atas talian.

Nabil, 32, dan Ayda, 28, bertunang melalui aplikasi Google Meet bagi mematuhi pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Majlis berlangsung dari kediaman masing-masing di ibu negara.

Berkongsi berita gembira, Ayda memberitahu, sebelum PKP, keluarga kedua-dua pihak berbincang untuk mengadakan majlis merisik dan bertunang pada hari jadi Nabil.

“Sejujurnya, apabila PKP dikuatkuasakan, kami terfikir untuk menunda acara. Tetapi, keluarga Nabil mahu semua berlangsung dengan cepat.

“Kalau boleh, mereka mahu kami bernikah secepat mungkin, tidak mahu tunggu lagi. Jadi, bagi menghormati permintaan keluarga, saya dan Nabil tampil dengan idea menganjurkan majlis bertunang secara online,” katanya kepada BH Online.

Ayda bersyukur majlis dirancang berlangsung dengan baik.

“Walaupun tidak dapat jumpa dan berhadapan seperti majlis orang lain, tidak merasa seperti apa yang orang lain rasa, kami tetap gembira dapat merealisasikan kehendak keluarga mengikut adat,” katanya.

Tambah Ayda, jika diikutkan, Ayda dan Nabil sebelum ini memutuskan untuk tidak bertunang, namun, demi permintaan keluarga, mereka akur.

Ditanya mengenai tarikh perkahwinan, pelakon dan penyanyi ini perlu menghormati kedua-dua keluarga dan bakal mengumumkannya, tidak lama lagi.

“Tarikh sudah ditetapkan tapi masih belum boleh dikongsi. Jangan risau, kami akan hebahkan kelak,” katanya.

Perkongsian Nabil Mahir Tarik Perhatian Ramai

KOMEN NETIZEN :

mcm xmtg je….mcmner nk jd suami isteri kelak…xmlu kt bakal mertua ke…..

ade je yg pasangan gile2 cm gini..kite xboleh nilai kematangan seseorang melalui video2 cm gini..terpulang pde mereka..dye nk acah2 ke ape tu hak dye..yg pntg kite doakan dye bahagia..kite bukan nk menyokong tpi tegur la cara berhemah supaya owg senang nk terima..

xsemua org boleh terima perangai n sikap pasangan.. bila dua2 boleh berkongsi segala2nya disitulah kebahagiaannya.. soal matang atau tidal bukan terletak pd apa yg anda lihat… Life is so simple.. takkan nak tunjuk perangai yg sopan3 tp f4ke.. gitew

Klu kita marhaen buat dan2 bakal ckp pompuan jenis apa ni ko nakbuat bini🤣ni artis bakal family semua on kan aje,kita dulu nak jumpa bakal family pun kaki tangan gigil apetah lagi nak buat gini 😅😅dah kita suka budak ayda ni berlakon Tapi dah mcm ni tak sesuai ler pulak…alahaiiii

bersangka baik jelah. Aku terfikir benda yg sama jugak. Tapi maybe okay je diorang handle bisnes diorang sape tahu

KOMEN BALAS AYDA JEBAT :

marhaen atau artis tu bukan isu. Jangan risau byk kak. Both family terima both of us equally & seadanya. We don’t need to pretend sopan, ayu, baik, matang depan bakal family, tapi belakang perangai teruk & busuk. We re not. You need someone to accept you completely, alhamdulillah for we both. We don’t believe ‘lepas kahwin baru tau perangai sebenar’. Inilah kita yang sebenar. Lain orang, lain cara. Dulu or sekarang takde beza, yang beza cuma penerimaan kita & keluarga. Thank you suka sy berlakon anyway! Tapi saya berlakon between ‘action & cut’. Then, I am ME. That’s me. Sorry and thanks again. ♥️😊

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Instagram Nabil Mahir

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "VIDEO “Macam Tak Mtang Je, X Malv Kat Bakal Mertua Ke?” Sekali Ayda Jebat Bals Balik Lagi Padu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*