Wow Mengancm! Gara2 K0ngsi Gambar Pvnggung, Ini Yg Berlakv Kpd Sharifah Sakinah

Pelakon Sharifah Sakinah mencvri tumpuan netizen apabila berkongsi sekeping foto yang memaparkan dirinya melakukan pose dengan menayangkan bahagian pvnggungnya di Instagram.

Rata-rata netizen seperti tidak senang apabila melihat tindakan Sakinah yang did4kwa seolah-olah sengaja mahu menunjuk bahagian badan yang tidak sepatutnya kepada umum.

“Ni lah yang kita gelarkan berbaju tapi bgel.

“Hmm..dah macam tak p4kai baju dah aku tengok.

“Nak tayang jub* ke mende.

“Tak ada rasa malu ke?,” tulis sebahagian netizen di ruangan komen.

Bahkan, ada juga yang menyatakan mahu berhenti daripada terus menjadi pengikut di Instagram apabila Sakinah kerap berkongsi gambar sekksi.

“Kerap-kerap naik gambar macam ni hang kak oi, aku unfollow hang je lah.

“Kenapa tunjuk ‘benda’ you,” tulis salah seorang pengikutnya.

KOMEN NETIZEN :

Biarpun dihujani pelbagai komen yang tidak senang dengan posting tersebut, ada juga netizen yang mengambil pendekatan untuk menasihatinya.

Katanya, teguran yang diberikan kerana atas dasar tanda kasih dan sayang.

“Bukan nak jadi ustazah dan saya tahu hidayah tu milik Allah tapi kita sendiri pun kena cari hidayah.

“Tegur sebab sayang. Saya harap Kak Kinah boleh perlahan-lahan kurangkan gambar seksi. Sekarang, kita tak nampak. Ya seronok dapat body goals, tapi sampai bila?,” katanya.k

Posting tersebut menerima lebih 20,000 tanda suka.

Sebelum ini juga, Sakinah kerap mencuri tumpuan netizen dengan perkongsian foto-foto yang mengundang kec4man apabila memuat naik gambar sekksi.

Saksikan drama lakonan Sharifah Sakinah di Astro pada telefon pintar anda melalui aplikasi Astro GO. Muat turun aplikasi Astro GO di Google Play dan Apple Store sekarang.

Apapun, pastikan anda selalu mencuci tangan, pakai topeng muka, gunakan ‘sanitizer’, kurangkan aktiviti di luar rumah serta lakukan semua perkara yang boleh mencegah COV1ID-19

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber: GEMPAK, Instagram Sharifah Sakinah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Wow Mengancm! Gara2 K0ngsi Gambar Pvnggung, Ini Yg Berlakv Kpd Sharifah Sakinah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*