“Sep@k Terajng Malnan Kami, Bvkan Setakat Feeling Rambvt Kep0k-Kep0k, Pakal Bvlu M4ta” Noorkhiriah

Pelakon Noorkhiriah akui berlakon bukan hanya mahu dilihat cantik di hadapan kamera sebaliknya dia mendedahkan sebagai pelakon turut terlibat dengan aksi disep4k dan ter4jang.

Menurut Noorkhiriah sebagai pelakon dia perlu bersedia diperlakukan apa sahaja asalkan tidak membahay4kan ny4wa.

“Sep4k ter4jang mainan kami dik, bukan setakat feeling rambut kepok-kepok dan pakai bvlu mata..

“Kalau belum bersedia nak kena lanyak, fikir masak-masak kerana keja ni amanah. Bukan setakat nak melawa memanjang..

 

“Kadang-kadang tidak lah indah macam yang korang tengok dalam TV. Bila akak dah mletakkan diri akak dalam bidang ini..maka bsedialah untuk jadi apa sekalipun asalkan nyawa tak kena tembak..,” katanya.

Noorkhiriah berkongsi pengalaman lakonannya di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik rakaman gideo beberapa babak drama Nur2 yang dilakonkannya beraama Azhan Rani.

Dalam babak tersebut, Azhan telah menyep4k ter4jang Noorkhiriah ketika di dalam bilik.

Dalam masa yang sama, Noorkhiriah tetap memuji lakonan Azhan dan bertuah kerana mereka dapat digandingkan sekali lagi.

“Terima kasih partner Azhan Rani sebagai Ustaz Madi. Tak kan aku lepaskan peluang bekerja dengannya.

“Ibarat macam main bola..ada sepak,ada teraj4ngnya..tak semua partner sepak dan terajangnya menjadi..

“Syukur Alhamdulilah dengan Ustaz Madi  senang cerita, tak payah pening-pening perah kelapa sampai jadi santan,” katanya lagi.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata kagum melihat hasil kerja mereka dan dilihat aksi tersebut seperti ‘real’.

 

View this post on Instagram

 

Sepak terajang mainan kitaorg dik..bukan takat feeling rambut kepok2,pakai bulumata..kalu lom ready nak kena lanyak..baik fikir masak2..keja ni Amanah..bukan takat nak lawo memanjang..kdg2 tkdelah Indah mcm yg korang tgk dlm tb..bila akak dah mletakkan diri akak dlm bidang ini..maka bsedialah tuk jadi apa sekalipun asalkan nyawa tk kena tembak..btw mkasih partner #ustazmadi @azhan_rani..takkan koi lepaskan peluang bkeja dgn beliau..sparing sgt penting..ibarat mcm main bola..ada sepak,ada terajangnya..tk semua partner sepak & terajangnya menjadi..Syukur Alhamdulilah dgn #ustazmadi senang cite..tkyah pening2 nak perah kelapa sampai jadi santan😎Mkasih abg @budakijat @radius.one menyatukan kami😘

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Sep@k Terajng Malnan Kami, Bvkan Setakat Feeling Rambvt Kep0k-Kep0k, Pakal Bvlu M4ta” Noorkhiriah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*