“Cincin Tu Bukanlah Cincin Emas Tapi Cincin Tu…”Nonny Nadirah

Pelakon Nonny Nadirah akui dia pernah kehilangan cincin yang sangat berharga dalam hidupnya.

Meskipun nilai cincin itu tiada nilai dengan mata wang, namun Nonny memberitahu cincin pemberian dari seorang sahabat itu amat bermakna buatnya.

“Tak habis lagi kisah cincin ni.

“Dah separuh jalan baru sedar then patah balik pergi tanya dengan tuan tu,”Tuan cincin saya.” sambil menggosok jari manis saya dengan keras manja di dalam kerisauan tahap bezita.
“cincin tu bukanlah cincin emas tapi cincin tuu… “

“Dengan tidak melengahkan masa lagi semua yang ada di situ mula membantu Ciknons (Nonny) di dalam misi mencari cincin Ciknons yang hilang,” ceritanya.

Nonny menceritakan pengalaman tersebut di akaun Instagram miliknya.

Menerusi entri tersebut dia memuat naik video sewaktu mencari cincinnya yang hilang di sebuah lapangan terbang.

Pun begitu, Nonny bersyukur kerana ia ditemui kembali.

“Alhamdulillah tak lama jumpa balik. Kalau tak jumpa Ciknons dah reda tapi nangis jugaklah.
Ini pemberian dari sahabat saya.

“Ingat. Semua benda kat dunia ni tak kekal. Semua ada expiry date semua akan hilang,
Yang kekal hanyalah diri kita dengan Allah.

“Ajar diri buat semua benda kerana Allah s.w.t. Awak bila pula nak sarung cincin kat saya? accaaiitt!!”katanya lagi.

Nonny kini kembali single selepas bercerai dengan suaminya, Mustain Adnan awal tahun lalu. Pasangan ini mendirikan rumah tangga pada 18 Mac 2018.

 

View this post on Instagram

 

Tak habis lagi kisah cincin ni. . Dah separuh jalan baru sedar then patah balik gi tanya ngn tuan tu,”Tuan cincin sy.” sambil menggosok jari manis sy dgn keras manja didalam kerisauan tahap bezita. “cincin tu bukanlah cincin emas tapii cincin tuu… “ dgn tidak melengahkan masa lagi semua yg ada kat situ mula membantu ciknons di dalam misi mencari cincin ciknons yg hilang. . Alhamdulillah tak lama jumpa balik. Kalau tak jumpa ciknons dah redha tapii nangis jugaklah. Ini pemberian dari sahabat sy. . Ingat. Semua benda kat dunia nie tak kekal. Semua ada expiry date semua akan hilang, Yg kekal hanyalah diri kita dgn Allah. 🦋 . Ajar diri buat semua benda kerana Allah s.w.t. . . Awak bila pula nak sarung cincin kat sy? accaaiitt!!🙊

A post shared by 🦋 Nonny Nadirah 🦋 (@nonnynadirah) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Cincin Tu Bukanlah Cincin Emas Tapi Cincin Tu…”Nonny Nadirah"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*