“Cer@i, Semata-Mata Nak Jadi Jnda. B0d0h!!!” Nony

Selepas hampir dua tahun menjanda, Nonny Nadirah kini sedang meniti bahagia apabila sedang menjalin hubungan istimewa dengan pelakon Niezam Zaidi. Bagaimanapun, ada sahaja pihak seolah-olah iri hati dan tidak boleh melihat dia gembira.

Menerusi Instagram, Nonnye meluahkan rasa kesal mengenai pihak yang mengec4m, memfitn4h dan cuba untuk menjatuhkannya. Noony berkata tiada siapa inginkan percer4ian dan ia perbuatan bod0h jika berkahwin kemudian bercerai semata-mata nak dapat status janda.

“Terima kasih kerana telah memenuhkan saham akhirat saya. Semoga kita semua diberikan taufik dan hidayah. Fitn4h dunia akhir zama, benda yang tak ada boleh di adakan.

“Korang iri bila tengok aku happy, mulalah kecam fitn4h sana sini. Tiada siapa yang inginkan pencer4ian. Bodohnya aku seorang yang dulu bujang lepas tu kahwin dan cer4i semata-mata untuk dapat status janda,” tulisnya.

Nonny turut menitipkan pesanan kepada mereka di luar supaya sentiasa bersangka baik dengan Allah dan juga manusia. Malah turut berpesan kepada mereka yang belum mempunyai pengalaman dalam rumah tangga supaya mempersiapkan diri dan mengumpul ilmu sebanyak yang boleh.

Nonny mendirikan rumah tangga dengan Mustain Adnan pada 18 Mac tahun lalu di Kota Kinabalu, Sabah selepas sembilan tahun berkenalan. Bagaimanapun, rumah tangga mereka dikhabarkan hanya bertahan tidak sampai setahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Rotikaya

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Cer@i, Semata-Mata Nak Jadi Jnda. B0d0h!!!” Nony"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*