Orang Tua ‘Rempvh’ Pekerja Pasaraya Lepas Tak Diberi Masuk Sebab Tak Pakai Mask

Walaupun kes dekat Amerika Syarikat makin meningkat, ramai yang masih enggan pakai topeng muka termasuklah presiden dorang, Donald Trump yang baru-baru ni je baru nak pakai mask.

Antara orang-orang yang deg1il nak pakai topeng muka adalah orang-orang yang berumur di sana. Macam contoh Jun lalu, seorang lelaki yang agak berusia sanggup merempuh seorang pekerja semata-mata nak masuk ke dalam pasaraya tanpa memakai mask di Florida.

Menurut Daily Mail, video tular yang telah dikongsikan ke media sosial dan mendapat jumlah tontonan hampir 5 juta ini menunjukkan seorang lelaki cuba tolak pekerja Walmart yang melarang dia masuk.

Kerana badan pekerja ini lebih besar darinya, lelaki ini telah tergilincir dan jatuh ke atas lantai masa dia cuba bergelut, namun dia masih berdegil dan tetap nak masuk juga ke dalam pasaraya.

Lelaki yang merakam video ini turut meminta lelaki itu memakai mask dan siap offer nak bagi mask lebih.

Orang ni buat kerja dia je, pakai je lah mask, semua orang kat sini pakai.”

Lepas melawan beberapa kali dan melihat keadaan yang pekerja tu takkan biarkan dia lepas tanpa memakai topeng muka, lelaki ni beredar keluar dalam keadaan bengang.

Susah betul nak pakai mask eh?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Orang Tua ‘Rempvh’ Pekerja Pasaraya Lepas Tak Diberi Masuk Sebab Tak Pakai Mask"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*