Hargai Staf, Insafamous Syafiqah Aina B0rong Handbag Berjenama Khas Buat Semua Stafnya

Pasangan instafamous yang juga usahawan berjaya iaitu Syafiqah Aina dan suami, Hafiz Mahamad memang sentiasa mencuri tumpuan ramai di media sosial.

Bukan hanya dikenali sebagai pasangan yang sama cantik sama padan, sebagai ahli perniagaan mereka juga pandai menghargai staf-staf mereka dengan memberikan ganjaran atas usaha yang dilakukan mereka selama ini buat syarikat.

Jelas Syafiqah Aina atau lebih mesra dipanggil Aina di laman instagramnya, dia tergerak hati untuk memberikan beg tangan buat semua stafnya selepas mendapat tahu beg tersebut merupakan beg idaman salah seorang stafnya

“Haritu one of my Management Team letak dekat Wallpaper gambar Handbag Charles & Keith as wishlist dia. Then team mate yang lain share duit untuk hadiahkan handbag tu diam diam pada dia.

“I’m so happy to see that! Terus tergerak hati & Aina cerita dekat Hafiz, Aina nak hadiahkan yang lain jugak benda yang sama. Hafiz cakap okay, jom nanti kita keluar cari handbag untuk diorang!

“Aina paling syukur bila dari awal dulu staff biasakan baca al Waqiah setiap pagi dekat office untuk jaga keberkatan rezeki tu.

“Diorang sangat bahagia & Aina tahu bahagia bukan sebab mengharapkan hadiah dari Aina & Hafiz. Tapi sebab syukur surrounded & berada dalam family AINAA. And so do I!

“To all Customers, Usahawan @ainaabeautyofficial (Agents/Stokists) & Followers. Video ni Aina share untuk you guys tahu, nila hasil dari support semua. AINAA akan share & happykan seramai yg mungkin

“Hopefully you guys pun happy! 🤍,” tulis Aina,26, di laman sosialnya.

 

View this post on Instagram

 

. Haritu one of my Management Team letak dekat Wallpaper gambar Handbag Charles & Keith as wishlist dia. Then team mate yang lain share duit untuk hadiahkan handbag tu diam diam pada dia. I’m so happy to see that! Terus tergerak hati & Aina cerita dekat Hafiz, Aina nak hadiahkan yang lain jugak benda yang sama. Hafiz cakap okay, jom nanti kita keluar cari handbag untuk diorang! Aina paling syukur bila dari awal dulu staff biasakan baca al Waqiah setiap pagi dekat office untuk jaga keberkatan rezeki tu Diorang sangat bahagia & Aina tahu bahagia bukan sebab mengharapkan hadiah dari Aina & Hafiz. Tapi sebab syukur surrounded & berada dalam family AINAA. And so do I! To all Customers, Usahawan @ainaabeautyofficial (Agents/Stokists) & Followers. Video ni Aina share untuk you guys tahu, nila hasil dari support semua. AINAA akan share & happykan seramai yg mungkin Hopefully you guys pun happy! 🤍

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on

Sementara itu, netizen juga memenuhi ruang komen laman sosialnya dengan ucapan terharu kerana tersentuh dengan tindakan dan cara Aina melayan stafnya serta mendoakan agar dia dan suami terus berjaya dalam perniagaan yang diceburi.

 

View this post on Instagram

 

You are the best part of my every day. Mommy loves you both ♥️ @hafizmahamad @raisyaarisa

A post shared by Syafiqah Aina (@syafiqahaina) on </p

\

Untungnya staf-staf mereka dapat majikan sebaik Aina dan Hafiz! Seronok betul tengok pasangan ini sebab muda-muda lagi sudah berjaya dalam dunia perniagaan.

Best rasanya bila kita dapat pasangan yang sama-sama punya visi atau ‘goals’ dalam hidup. Moga anak muda yang lain juga turut terinspirasi dengan kejayaan mereka ini. InsyaAllah

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:MH

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Hargai Staf, Insafamous Syafiqah Aina B0rong Handbag Berjenama Khas Buat Semua Stafnya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*