“Rasanya Kena Panggil Rizalman..” Raja Permaisuri Agong Tvnjuk Kemahiran Menjahit

Raja Permaisuri Agong Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah mencuri tumpuan wargamaya apabila menunjukkan kepakaran Tuanku dalam menjahit baju tidur.

Menerusi laman sosial Instagram, Tuanku berkongsi tiga keping foto pola-pola baju tidur yang perlu dijahit untuk tatapan umum.

“Bercita-cita haha.. entah jadi tak baju tidur ni esok. Rasanya kena panggil @rizalman71 untuk tunjuk ajar. Bismillah banyak-banyak la esok nanti,” tulis Tuanku menerusi ruangan kapsyen.


Menerusi perkongsian itu lagi, Tuanku menunjukkan pola-pola bahagian baju yang telah tersedia dan tinggal untuk dijahit mengikut ukuran yang telah disediakan.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata wargamaya yang teruja melihat Tuanku mempunyai pelbagai kemahiran seperti memasak dan menjahit.

Malah, ramai yang turut mendoakan urusan menjahit Tuanku dipermudahkan.

“Insyallah, jadi tu Tuanku. Tuanku dah cukup berbakat dah, tak perlu panggil Datuk Rizalman pun, ampun Tuanku,” puji seorang wargamaya.

“Insyallah boleh tu, senang ke tu. Tinggal jahit je,” kata seorang wargamaya.

“Kami yakin mesti Tuanku boleh buat,” komen seorang wargamaya.

“Cemburunya saya dengan Tuanku, seorang yang serba boleh,” ujar seorang wargamaya.

“Insyallah menjadi tu, tangan Tuanku bak kata nenek saya, pegang tepung jadi kek, jadi pegang kain insyallah jadi baju,” sokong seorang wargamaya lagi.

Sehingga kini, foto tersebut telah mendapat hampir 10,000 tanda suka daripada warga Instagram.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Rasanya Kena Panggil Rizalman..” Raja Permaisuri Agong Tvnjuk Kemahiran Menjahit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*