Nak Ank2 Selesa, Bella Astillah Bel1 Kereta Mew@h Barv Bvat Keluarga

baru sahaja melahirkan anak kedua beberapa minggu yang lepas, Bella Astillah dilihat sudah kembali aktif walaupun masih dalam proses berpantang.

Isteri kepada penyanyi dan pelakon kelahiran Singapura iaitu Alif Aziz ini dilihat telah memuat naik gambar bersama sebuah kereta mewah baru miliknya.

Kereta untuk kemudahan keluarga

Kereta jenis Toyota Vellfire itu dimaklumkan baru dibeli oleh Bella supaya dapat membawa ahli keluarga beramai-ramai menaiki kereta yang lebih luas.

 

View this post on Instagram

 

Salam Jumaat 🤗 since kita pregnant baby Ara haritu kita terfikir lepas ni berempat dah bermakna semakin besar keluarga kecil bella. And decided to get a new car untuk keselesaan anak2. Lagi2 bella kalau pergi mana2 suka bawa family sampaikan my ex best friend cakap yang bella ni suka angkut keluarga/ satu kampung sana sini. Bila dgr tu tak rasa marah pun but I’m proud because I still care for my parents and adik2 walaupun sudah berumahtangga. Dan memang dari dulu mmg macam tu sbb kita ni anak sulung dan sampai bila2 pun akan kekal mcm tu InshaAllah. Terima kasih hubby, mama and Ayah yang selalu doakan kita dan bg semangat 🙏🏻❤️ Alhamdulillah rezeki my babies 🥰 . . Dan TERIMA KASIH Banyak2 @anwarshah06 sbb memudahkan urusan Bella dengan cepat sgt😅 this guy beside me tak pernah menyusahkan bella langsung atau call2 minta itu ini NEVER (Dia cuma tanya pasal nak plat number apa je🤣) Alhamdulillah🤲🏻 Bella rasa paling senang lah beli Kereta dgn Anwar! Once again thank you so much!

A post shared by T E N A N G (@bellaastillah) on

Bertambah ahli keluarga

Menurut Bella lagi, kereta tersebut dibeli susulan pertambahan ahli keluarga selepas dia melahirkan kedua. Kemahuan membeli kereta itu telah dinyatakan sejak masih lagi mengandung dan akhirnya impian tersebut tercapai.

Suka ke mana2 dengan keluarga

Niat membeli kereta lebih luas dan besar ini terjadi selepas dia ditegur oleh rakannya yang mengatakan bahawa Bella suka mengangkut satu keluarga jika kemana-mana.

Walaupun marah, namun dia tetap berbangga kerana sebagai anak sulung, dia merasakan tanggungjawabnya dalam menjaga ibu bapa serta adik-adik yang lain.

Lagi2 bella kalau pergi mana2 suka bawa family sampaikan my ex best friend cakap yang bella ni suka angkut keluarga/ satu kampung sana sini.”

“Bila dgr tu tak rasa marah pun but I’m proud because I still care for my parents and adik2 walaupun sudah berumahtangga. Dan memang dari dulu mmg macam tu sbb kita ni anak sulung dan sampai bila2 pun akan kekal mcm tu InshaAllah.”

Tanggungjawab anak sulung memang besar

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah mengucapkan tahniah kepada selebriti tersebut kerana berjaya membeli sebuah kereta mewah buat keluarga untuk kegunaan harian.

 

Bella nampak cantik!

Tahniah Bella!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Bella Astillah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Nak Ank2 Selesa, Bella Astillah Bel1 Kereta Mew@h Barv Bvat Keluarga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*