“Customer Complain Lepastu Ko Slahkan Customer” Beks Pekerja ‘Sekolahkan’ Aliff Syukri

Susulan dengan isu resort kotor yang tular beberapa hari lepas, bekas pembantu usahawan Aliff Syukri, Melati Abd Ghani tampil bersuara menerusi IG Story miliknya 3 hari lepas.

Baginya tindakan untuk balas dan menyalahkan semula pelanggan resort itu sangat tidak wajar.

Ni bodoh punya orang, dah memang tempat ko kotor, customer complaint. Lepas tu ko nak salahkan customer dah kenapa? Customer is right.”

Sumber: Twitter

Katanya lagi, sebagai seorang peniaga, dia patut memainkan peranan untuk minta maaf bukan salahkan balik pelanggan.

“Bila customer complaint mintalah maaf dan perbaiki, bukan salahkan customer. Adui macam mana punya mentalitilah. Sudah-sudahlah tu cakap tak terkesan dengan kata-kata netizen tapi baru seorang customer complaint dah bitter.”

Katanya lagi, Aliff Syukri patut belajar pada orang yang lebih hebat dan turunkan egonya. Malah, Melati juga ada dedahkan yang Aliff Syurki ada paksa staff bersumpah,

“Kalau staff ko bolehlah paksa suruh sumpah bagai, ini customer ko suruh bersumpah bagai walaupun benda tu tak betul. Simpan sikit bangan tu boleh tak.”

Sumber: Twitter

Melati juga ada bagi komen tentang kes keluarga pelanggan yang didedahkan oleh Aliff Syukri. Baginya, ia adalah perkara normal untuk kanak-kanak berlari.

Sumber: Twitter

Melati sebelum ini pernah mendedahkan dia telah diberhentikan tugas dengan usahawan kosmetik itu selepas setia berkhidmat sekian lama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Lobak merah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Customer Complain Lepastu Ko Slahkan Customer” Beks Pekerja ‘Sekolahkan’ Aliff Syukri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*