“Nk Join Gak” Comel! Aksl Sp0ntan Budak Ini Workout Bvat Netizen Terhibur

Bersenam bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh, ianya juga dapat dijadikan hobi dan hiburan setiap hari. Ada yang suka bersenam sorang-sorang, ada juga yang suka bersenam dalam kumpulan.

Kali ni admin nak share satu video workout seorang lelaki yang viral di Twitter. Apa yang menarik pasal video ni ialah, secara tiba-tiba, seorang kanak-kanak join video workout tu. Memang comel habis lah. Korang boleh tengok video @adhamzaini kat bawah ni.

Comelnyaa!

Aduhh cair hati admin tengok budak tu join. Comel je siap tepuk tangan sendiri. Anak siapa lah tu agaknya.

Jangan buat demo, nanti dia buat sampai jadi memang ternganga semua. Bertambah viral lah kan.

Tepuk tangan sendiri. Memang win lah budak tu. Takde orang nak celebrate, dia celebrate sendiri lah senang.

Admin pun nak join gak. Mesti best ada instuctor comel macam tu. Dapat rasa terhibur je lebih dari workoutnya. 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:lobak merah

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Nk Join Gak” Comel! Aksl Sp0ntan Budak Ini Workout Bvat Netizen Terhibur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*