Safawi Meng@muk Kat IG Story?

Kisah perhubungan antara pelakon dan usahawan Syifa Melvin dengan bintang bola sepak Johor Darul Ta’zim (JDT), Safawi Rasid sentiasa mencvri perhatian ramai.

Terbaru, Syifa Melvin, 26, mengingatkan kepada segelintir pengikut agar tidak menggelarkan, Safawi Rasid, 23, sebagai seorang pl4yboy.

Syifa berkata, dia kenal sifat keperibadian Safawi yang sebenar memandangkan dia antara individu paling rapat.

” Kenapa dengan Safawi saja kena fikir masak-masak? Dengan sesiapa pun kena fikir.

” Tak payah la cakap dia playboy. Awak jaga dulu teman lelaki awak.

” Tu pun mana tahu dia baik di depan tapi keluar dengan perempuan lain. Mesej dengan perempuan lain.

” Kita jaga teman lelaki masing-masing okey. Saya dengan Safawi jadi saya tahu dia macam mana,” katanya menerusi secara langsung (live) di Instagram (IG).

Dalam pada itu, adik kepada aktres Syatilla Melvin mengingatkan agar tidak sewenangnya menilai Safawi berdasarkan g0sip liar yang pernah tersebar sebelum ini.

” Disebabkan g0sip-g0sip bodoh dua tiga tahun lepas tanpa mengetahui apa-apa, awak semua boleh nilai orang.

” Itu menunjukkan bagaimana diri awak. Macam mana perangai awak. Bila kita bercakap mengenai orang lain sebenarnya kita bercakap pasal diri sendiri.

” Jadi sebelum bercakap apa-apa, sila renungkan dekat diri sendiri,” katanya lagi.

Terdahulu, hangat di sosial media yang membicangkan perihal pemain bola sepak Safawi Rasid dan kekasihnya pelakon Syifa Melvin sekitar Mac lalu.

Kisahnya bermula apabila Tengku Mahkota Johor (TMJ) Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim mended4hkan terdapat seorang pemain bola sepak Johor Darul Takzim (JDT) yang dip4ksa berkahwin oleh teman wanitanya.

Bermula daripada situ, episod kisah Safawi Rasid dan kekasihnya Syifa Melvin mula diperkatakan satu persatu di ruang media sosial oleh warganet.

Antaranya, warganet mengumpulkan bukti-bukti bahawa Safawi adalah kaki perempuan dan cvrang kepada kekasihnya.

Cerita tersebut kemudiannya disambut oleh pihak media yang membuat laporan kisah antara mereka.

Namun, Safawi tidak berpuas hati apabila kisah lamanya diungkit kembali, biarpun kisah itu dicungkil oleh pihak warganet.

Pada satu posting Instagram Stories miliknya semalam, Safawi sekali lagi meminta supaya tidak diungkit kisah lama, walaupun ianya ditujukan kepada media.

” Assalamualaikum, hai media, jangan nak kaitkan benda ni lagi, benda ni dah lepas, kau nak laku kau punya akhbar macam-macam kau Throwback!!!

” Kau kena jaga perasaan semua orang!!! Jangan nak up kau punya page!” tulis Safawi pada IG Stories miliknya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:http://limauais.pw/

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Safawi Meng@muk Kat IG Story?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*