“Aku Svmpah Rasa Nak Pergi Sana M@ki H@mvn Dia,” Zarina Anjoulie ‘Naik Hantv’,

Menerusi entri terkini di Instagram milik pelakon dan usahawan, Zarina Anjoulie meluahkan rasa ber4ng terhadap sikap sambil pekerja di sebuah butik pakaian terkenal.

Ibu kepada seorang cahaya mata itu berkongsi cerita apabila berlaku satu inslden salah faham bersama pekerja di butik berkenaan.

Menurutnya, pakaian yang dibeli tidak seperti yang dimintanya selain alat penggera pada pakaian tersebut juga tidak ditanggal.

“Aku sumpah hangin gil3r dgn budak perkerja cotton on kat AEON shah alam ni kau kasi aku satu je aku mintak 2 colour tu pun b0d0h sebab sekali minta first time dah salah bila aku check.

“Aku tak sangka budak 4njlng to b0d0h sampai salah kali kedua so i assumed all is ok.

“Balik lepas dah hooray buang resit segala baru aku sedar anjlng ni kasi aku satu helai je pastu tag alarm b0d0h ni ada lagi!

“Dah la jauh nk mari dari rumah aku AEON shah alam ni im so bloody Angry aku sumpah rasa nk pergi sana m4ki h4mun dia aku ni dah la banyak kerja kau tambah beban kat aku lagi aku harap kau m4ti siap kau kejap lagi !,” tulis bintang berusia 32 tahun itu.

https://www.instagram.com/p/CEnklT1jskn/

Pada masa yang sama, rata-rata peminat turut memberi reaksi di ruang komen entri berkenaan.

Diharapkan permasalahan yang berlaku pada masa depan dan moga ia dapat diselesaikan secara baik dan berhemah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:MH

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Aku Svmpah Rasa Nak Pergi Sana M@ki H@mvn Dia,” Zarina Anjoulie ‘Naik Hantv’,"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*