“Saya Pun Ada Rasa Lonely” 8 Tahun Menj@nda, Oktovia Manrose Tak Menggelvpur Cari Svami Baru!

Biarpun sudah lapan tahun hidup menjanda, pelakon Oktovia Manrose tidak tergesa-gesa untuk mencari pengganti.

Kata Oktovia, 28, dia bagaimanapun tidak serik untuk berkahwin lain sekiranya bertemu dengan jodoh yang sesuai.

“Saya tidak terlalu memikirkan tentang perkahwinan pada masa sekarang… Mungkin disebabkan pengalaman dahulu membuatkan saya lebih senang untuk berada dalam ‘comfort zone’.

“Tetapi saya tidak serik untuk berkahwin lagi sebab saya pun ada juga rasa lonely (sunyi) tapi mungkin sebab saya ada anak dan ahli keluarga lain yang buat saya tidak terlalu memikirkan tentang perkara itu,” katanya.

Dedah Oktovia, dia pernah dua kali menjalinkan hubungan selepas bercerai namun tidak bertahan lama.

“Saya pernah menjalinkan hubungan dua kali selepas bercerai. Bagaimanapun, perhubungan ini tidak ke mana.

“Bukan trauma mahu berkahwin semula, tetapi selagi lelaki tidak menunjukkan kesungguhan dan serius dalam perhubungan, saya akan bersikap seperti biasa dan tidak berlebihan.

“Setiap kali berdoa, saya sentiasa memohon dipertemukan dengan jodoh baik.

“Melihat adik, Aprena Manrose bertemu jodoh dengan lelaki baik dan memahami sudah tentu saya mohon ditemukan jodoh baik.

“Andai ditakdirkan hati saya sudah terbuka menerima lelaki dalam hidup, saya tidak akan bercinta lama dan mahu terus berkahwin,” tambahnya.

Pelakon filem Minah Moto itu berkahwin pada 2011 dan dikurniakan seorang cahaya mata Muhammad Rayyan Zafariel namun telah bercerai dua tahun kemudiannya.

 

View this post on Instagram

 

One time is not enough. Im going to repeat it soon . There’s no more important than to make sure your body are in a good condition. Your body is your responsibility . Takkan kita nak buli badan kita kan , Alhamdulillah bila dapat tahu ada package ni tak susah lah untuk i lock date sebulan sekali atau dua kali mesti kena manjakan diri dengan massage kerana massage lah masa untuk kita letak tepi segala masalah kita. I minum tu air halia sebelum start massage bagi memudahkan lagi angin keluar , sangat sedap ye rasa dia ☺️ @cintaibu_hq ini bukan hanya ada untuk ibu mengandung sahaja tapi untuk package anak dara pun ada , siapa2 yang nak kahwin tu boleh lah buat persiapan dulu 😊 . Massage really can help people with anxiety , migraine, neck / back pain , blood circulation , hypertension, recovery from sports , muscle stiffness and even more. Sebulan dua kali pun dah cukup . Bila keadaan badan sihat , fikiran pun positive baru boleh nak buat kerja and enjoy life kan . ✌🏻@cintaibu_hq ❤️ #selfcare #loveyourbody #loveyourself

A post shared by WSPO (@oktoviamanrose) on

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:gempak

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Saya Pun Ada Rasa Lonely” 8 Tahun Menj@nda, Oktovia Manrose Tak Menggelvpur Cari Svami Baru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*