Kant0i lagi Video Baru, Anak Sulong Nora Akan Bertemu Keluarga Budak Lelaki Tersebut

Namun, apa yang lagi menyedihkan, tular lagi video anak Nora bersama lelaki tersebut. Melalui video tersebut dengan lagu latar nyanyian Dato Siti, lelaki tersbeut kelihatan memegang, m3melvk dan menciium anak Nora bebrapa kali di dahi dan mvlut

Anak nora ariffin kantoi lagi? Pada hari yang sama ? Mintak dijauhkan (video tidak dapat di kongsi di sini demi menjag aiib mereka)

Remaja lelaki tu pun bersalah

Anak sulung penyanyi, Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman Johan menyatakan bukan adik perempuannya, Putri Nor Dahlia sahaja yang bersalah tetapi remaja lelaki itu juga.

Namun, Syakir, 27, berasa kesal kerana rata-rata netizen meletakkan kesalahan kepada ibu dan adik lalu menghent4m.

“Untuk yang baru nak amek port walaupun tak wajib, lepastu nak tuduh aku tak terima adik aku salah.

“Ye adik aku salah. Dua-dua salah sebab buat dosa. Lepastu laki tu kongsi kat ‘socmed’.

“Tu ja ‘point’ aku. Yang kena bash adik and mak aku ja. Jadi bukan aku yang tak adil ya. Moga bermanfaat,” tulisnya di Twitter miliknya.

Tambah Syakir, dia berharap isu bercvmbu ini dijadikan pengajaran oleh adiknya dan juga kepada keluarga yang mempunyai anak perempuan.

“Isu viral adik aku biarkan jadi pengajaran buat dia. Secara dalaman, keluarga aku memang dalam usaha membendung hal ini.

“Tapi buat kawan-kawan yang ada anak perempuan, dia boleh menjadi yang seterusnya. Jadi jaga depa baik-baik.

“Yang turut quote, retweet dan api-apikan lagi tu, moga anda juga merasa nanti insya-Allah,” tulis Syakir.

Dalam pada itu, menurut Syakir masalah ini akan diselesaikan antara keluarga dan dia juga akan memastikan supaya pisang tidak berbuah dua kali.

“Anda dibenarkan menyalin atau memautkan tweet saya sebelumnya kepada sesiapa yang bertanya, atau menyiarkan video tersebut.

“Kami berhasrat untuk menangani perkara ini secara dalaman dan berharap pihak lain memahami dan menghormati keputusan kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk mengelakkan perkara ini berulang.

“Insya-Allah kita hanya akan bercakap tentang lelaki dengan adik perempuan ketika dia sudah bersedia untuk berkahwin.

“Dia seorang kanak-kanak, ‘not so innocent’, dipengaruhi oleh trend Tiktok, dan bercinta dengan ‘asshole’. Ya, budak itu ‘asshole’. Semoga dia berubah sebagai seorang manusia yang lebih baik juga,” tulisnya lagi.

Semalam, Nora mengaku gadis yang tular videonya bercvmbu dengan seorang remaja lelaki pada Khamis merupakan anak perempuannya.

“Insya-Allah Petang Ini Kami Akan Bersemuka Dengan Keluarga Budak Lelaki Itu,” – Isu Video Vir4l, Ini Reaksi Anak Sulung Nora Ariffin

Selepas penyanyi Nora Ariffin mengakui gadis yang tular kerana video bercvmbu dengan seorang remaja lelaki pada Khamis merupakan anak perempuannya, anak sulung kepada bintang berkenaan, Mohd Syakir Iman, turut tampil memberikan reaksi.

Menerusi satu status yang telah dikemas kini menerusi Twitternya pada Jumaat, Syakir mendedahkan pihaknya akan bertemu dengan keluarga remaja lelaki tersebut.

Memohon agar mendoakan yang terbaik, lelaki berusia 27 tahun itu turut meminta ramai agar tidak berkongsikan lagi video yang berkaitan.

“Perkara ini telah berubah menjadi lebih serius. InshaaAllah petang ini kami akan bersemuka dgn keluarga budak lelaki itu.

“Walaupun ada yg sudah membe3nci dan menc4ci adik & mak saya, saya mohon jasa baik anda utk tidak share video yg sedia ada, dan doakan kami semua InshaaAllah,” tulisnya.

Sementara itu, sepotong video berbeza dipercayai turut dimuat naik seorang pengguna Twitter dan Syakir turut memberikan reaksinya.

Bagaimanapun, video tersebut sudah pun dipadamkan.

Sebelum ini menerusi laporan Berita Harian, penyanyi yang popular dengan lagu Di Persimpangan Dilema itu mengakui kesal terhadap apa yang berlaku dan seterusnya berharap insiden tersebut dapat menjadi pengajaran buat anak ketiganya itu untuk menjadi insan yang lebih baik.

“Allahuakbar, dengan penuh rasa terkilan, saya mengaku itu adalah anak saya. Sebagai ibu, saya cuba yang terbaik untuk mengajar dan membimbing dia mengikut apa yang termampu dalam kapasiti terbatas.

“Tetapi hendak buat macam mana, saya sudah berusaha sehabis baik untuk mendidiknya.

“Saya berdoa semoga dia belajar daripada kesilapan untuk menjadi insan yang lebih baik sekali gus meneruskan kehidupan tanpa perlu menoleh ke belakang… Insya-Allah,” katanya seperti yang dipetik.

Nora sebelum itu ada berkongsi khabar pilu apabila ibu mertuanya, Nora Abdullah telah menghembvskan nafas terakhir pada pagi Rabu.

KOMEN NETIZEN :

Iya… Itu anak saya – Nora Ariffin

Penyanyi Nora Ariffin mengaku remaja perempuan dalam video aksi bercvmbuan yang ketika ini viral di media sosial adalah anaknya.

Kesal dengan apa yang berlaku, Nora atau nama sebenar, Wan Norafizah Ariffin, 47, berharap insiden itu dapat menjadi pengajaran buat anak ketiganya itu untuk menjadi insan yang lebih baik.

‘Allahuakbar, dengan penuh rasa terkilan, saya mengaku itu adalah anak saya. Sebagai ibu, saya cuba yang terbaik untuk mengajar dan membimbing dia mengikut apa yang termampu dalam kapasiti terbatas.

“Tetapi hendak buat macam mana, saya sudah berusaha sehabis baik untuk mendidiknya.

“Saya berdoa semoga dia belajar daripada kesilapan untuk menjadi insan yang lebih baik sekali gus meneruskan kehidupan tanpa perlu menoleh ke belakang… Insya-Allah,” katanya BH Online.

Reaksi dari netizan

“Sabar ye nora.. Ank..isteri..suami tu semua ujian bg mereka yg berkeluarga….

Nabi2 kita pn di uji…lg teruk…smpi ada anak2 dan isteri yg kufur hgga akhir hayat…Yg suka mengecam tu blm masa ny utk mereka diuji

“org yg dok mengata org tu tengok sikit kiri kanan. jgn dok kalot ke anak org ja, anak sendiri kelaut. jgn disbbkan mulut tadak insurans kita tu nanti Allah byar cash apa yg kita dok kata kt sifulan harini. masatu jgn dok buat heran, aku dh didik anak aku elok tp awat jd mcmni pulak.

“patutnye anak nora tu xpayah la kluar statement kne paksa bagai…patut diam je…bg mak die yg settle…ni x…play victim la sgt…padahal 2 video dorg bercium kot…kne paksa celah mana…

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:MB

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Kant0i lagi Video Baru, Anak Sulong Nora Akan Bertemu Keluarga Budak Lelaki Tersebut"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*