Isv Dengan Ibu Tiri Belum Selesai, Sekali Dayini Dedh Pula Perangai Sebenar Mas Idayu

MESTI ramai yang nak kenal-kenal dengan anak perempuan kepada penyanyi dangdut, Mas Idayu kan?

Haaa… gadis cantik ini namanya Nur Dayini Asyiqah!

Selalu sangatlah kita dengar orang kata Mas Idayu ni gar4ng dan mulut ‘l4ser’. Betul ke?

Jom kita tanya sendiri Dayini mengenai perangai dan karakter ibunya di rumah!

TONTON VIDEO PENUH YANG DISEDIAKAN MSTAR INI.

Terdahulu

Aku X Boleh Terima Kau M4Iukan Dia. Kesian Papa, Dsebabkan Kau.. – Anak Aman Graseka

Dua minggu lalu, cerita membabitkan anak perempuan Mas Idayu iaitu Nur Dayini Ashiqah dengan ibu tiri, Reena Arina hangat diperkatakan ramai.

Nur Dayini sebelum itu meluahkan rasa kesal terhadap sikap ibu tirinya yang didakwa menghalangnya untuk bertemu bapa kandungnya, Aman Graseka.

Sementara itu minggu lalu, Dayini telah berkongsi status terbaru di Instagram berhubung isu terbabit.

” Tujuan saya screen shot nak tunjuk pada semua ini dah keluar dalam melodi tadi dan ini kali akhir saya buat balas membalas ni…. sebab tujuan saya satu stand up for my papa thats all.

Bukan nak attention atau makin jadi panas panas dengan cara berpanjangan dan membalas through social media. That is not me at all.

” Apa yang saya buat tujuan saya tu bagi saya satu platform untuk reach papa. Itu sahaja…

” Alhamdulillah selesainya keluar melodi ni, selesai jugak tanggungjawab saya untuk perbetulkan keadaan.

” Thank you to my mother always there for me walaupun dia tak nak masuk campur tapi we have each other back and fight for the right!

” Akhirnya melodi , saya pun rasa lega saya sebab dah buat macam cara dan ini yang terakhir. Cukup point semua diberi dan bukti.

” Jadi kalau pihak sana nak berlawan menyal4k la sendiri ya. Sebab saya dah rasa lega Alhamdulillah.

” Kesian jugak kat dia sebab searching for popularity nak jadi famous kut sebab saya rasa maIu bila melawan through social media sebab takkan end pun.

” Im not seeking for attention like you did. Kesian jugak kat papa sebabkan kau, dia pun macam jadi kesalahan buat orang ramai.

” Kau maIukan dia! Aku tak boleh terima! Sakit hati aku! Tapi ini yang kau nak jadi aku terpaksa buat. Tak apa Dayini tak salahkan papa 100%

” So yeah, terima kasih buat semuanya yang bagi semangat, support dan positivity untuk kami.

” Yang membantu dan yang ceritakan persamaan kisah kita sama tu semua thank you so much for understanding.

” Berani kerana benar. Lawan untuk menegakkan kebenaran bukan suka suka sebabkan dengki atau busuk hati. Alhamdulillah lega. Selebihnya Allah yang akan bantu dan tentukan. Amin

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:Mstar

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Isv Dengan Ibu Tiri Belum Selesai, Sekali Dayini Dedh Pula Perangai Sebenar Mas Idayu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*