Rupanya Bukan Sekali Budak Lelaki Tu Post Video. Ank N0ra Tampil Bersuara Dan Cerita Satu Persatu

Namun, apa yang lagi menyedihkan, tular lagi video anak Nora bersama lelaki tersebut. Melalui video tersebut dengan lagu latar nyanyian Dato Siti, lelaki tersbeut kelihatan memegang, m3melvk dan menciium anak Nora bebrapa kali di dahi dan mvlut

Anak nora ariffin kantoi lagi? Pada hari yang sama ? Mintak dijauhkan (video tidak dapat di kongsi di sini demi menjag aiib mereka)

” InsyaAllah kalau disabitkan kesaI4ahan, kami cubalah untuk bawa anda ke muka peng4dilan sekali.

” Sebab bukan sekali awak post video ni. Memang berniat untuk membvrukkan lagi keadaan ya?”

Itulah komen terbaru yang dimuatnaik oleh anak sulung kepada penyanyi Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman susulan tersebarnya video adik perempuannya yang ‘comolot’ dengan seorang remaja lelaki pada Khamis.

Tampil memberikan respon terhadap apa yang sudah terjadi, Syakir berpendapat adalah tidak adil hanya adiknya sahaja yang dijadikan mngsa cemvhan sedangkan budak lelaki tersebut yang seharusnya dipertanggungjawabkan.

Menerusi satu status yang telah dikemas kini menerusi Twitternya pada Jumaat, Syakir mended4hkan pihaknya akan bertemu dengan keluarga remaja lelaki tersebut.

Memohon agar mendoakan yang terbaik, lelaki berusia 27 tahun itu turut meminta ramai agar tidak berkongsikan lagi video yang berkaitan.

” Perkara ini telah berubah menjadi lebih serius. InshaaAllah petang ini kami akan bersemuka dgn keluarga budak lelaki itu.

” Walaupun ada yg sudah memb3nci dan menc4ci adik dan mak saya, saya mohon jasa baik anda utk tidak share video yg sedia ada, dan doakan kami semua InshaaAllah,” tulisnya.

Sementara itu, sepotong video berbeza dipercayai turut dimuat naik seorang pengguna Twitter dan Syakir turut memberikan re4ksinya.

Bagaimanapun, video tersebut sudah pun dipadamkan.

Namun, Syakir, berasa kes4al kerana rata-rata netiizen meletakkan kesalahan kepada ibu dan adik lalu menghent4m.

“Untuk yang baru nak amek port walaupun tak wajib, lepastu nak tvduh aku tak terima adik aku salah

“Ye adik aku salah. Dua-dua salah sebab buat dosa. Lepastu laki tu kongsi kat ‘socmed’.

“Tu ja ‘point’ aku. Yang kena bash adik and mak aku ja. Jadi bukan aku yang tak adil ya. Moga bermanfaat,” tulisnya di Twitter miliknya.

Tambah Syakir, dia berharap isu bercvmbu ini dijadikan pengajaran oleh adiknya dan juga kepada keluarga yang mempunyai anak perempuan.

“Isu viiral adik aku biarkan jadi pengajaran buat dia. Secara dalaman, keluarga aku memang dalam usaha membendung hal ini.

“Tapi buat kawan-kawan yang ada anak perempuan, dia boleh menjadi yang seterusnya. Jadi jaga depa baik-baik.

“Yang turut quote, retweet dan api-apikan lagi tu, moga anda juga merasa nanti insya-Allah,” tulis Syakir.

Dalam pada itu, menurut Syakir masalah ini akan diselesaikan antara keluarga dan dia juga akan memastikan supaya pisang tidak berbuah dua kali.

“Anda dibenarkan menyalin atau memautkan tweet saya sebelumnya kepada sesiapa yang bertanya, atau menyiarkan video tersebut.

“Kami berhasrat untuk menangani perkara ini secara dalaman dan berharap pihak lain memahami dan menghorm@ti keputusan kami. Kami akan melakukan yang terbaik untuk mengelakkan perkara ini berulang.

“Insya-Allah kita hanya akan bercakap tentang lelaki dengan adik perempuan ketika dia sudah bersedia untuk berkahwin.

“Dia seorang kanak-kanak, ‘not so innocent’, dipengaruhi oleh trend Tiiktok, dan bercinta dengan ‘asshole’. Ya, budak itu ‘asshole’. Semoga dia berubah sebagai seorang manusia yang lebih baik juga,” tulisnya lagi.

Semalam, penyanyi N0ra atau nama sebenarnya Wan N0rafizah Ariffin, 47, tanpa berselindung mengakui remaja perempuan tersebut adalah anaknya

Sedih dengan apa yg terjadi, N0ra berharap anak perempuannya itu belajar daripada kesiIapan dan berusaha untuk menjadi orang yang lebi

” Allahuakbar. Dengan penuh rasa terkiilan. Saya mengaku, video itu adalah dia,”

Itu kata-kata penyanyi N0ra Ariffin yang mengakui gadis yang ‘comolot’ dengan seorang remaja lelaki dalam video yang tular adalah anak perempuannya, Putri Nor Dahlia.

Mengakui terkilan dengan insiiden yang berlaku, N0ra berkata, dia sudah melakukan apa yang terbaik untuk mendidik puterinya menjadi insan berguna.

” Sebagai seorang ibu, saya sudah cuba sedaya-upaya untuk mengajar, membimbing dan mendidik serta memberikan apa yang terbaik dan termampu dalam kapasiti yang terbatas.

” Namun, sebagai seorang manusia kita tidak b0leh lari daripada membuat kesiIapan.

” Dia masih muda dan ada banyak ruang untuk diperbaiiki dan belajar daripada kehiidupan. Sebagai ibu saya juga banyak kelemahan,” katanya.

Menurutnya, dia berharap anak perempuannya itu belajar daripada kesiiIapan itu dan menjadi individu lebih baik pada masa akan datang.

” Saya berdoa semoga dia belajar daripada kesiiIapannya dan menjadi individu lebih baiik.

” Kepada semua, berikan kami ruanggi dan ketenangan pada masa ini. Sama-sama doakan yang terbaik untuk dia dan diri masing-masiing,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page @Mstarkini

Sumber:

PERHATIAN: Pihak Mstarkini tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Mstarkini juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Rupanya Bukan Sekali Budak Lelaki Tu Post Video. Ank N0ra Tampil Bersuara Dan Cerita Satu Persatu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*